Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira na tesku grupu,mislim da ce proci.Bolje za njih sto su tu i ostale dvije jugoslovenske republike.I ranijih godina su Srbiji publika iz Hrvatske i Slovenije davali max bodove.
Jarane slusam pjesme Srbije i Hrvatske. U mojim usima je tako lijepa pjesma Srbije, a tako nakaradna pjesma Hrvatske. Ali prognoze govore kao Hrvatska veliki favorit, a Srbija yek 20. Jel sa mnom nesto nije uredu ili? Da li je svijet otisao u sto pic*aka materina 😐
Jbg do tebe je drug