Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jebes exit !
ne mogu da vjerujem...pa ovo je da se roknes po sred cela...
JEBOTE OTKAZAN EXIT
glabas ga ti ariju je li ? siljis ga onda ako ne glabas
a sta ti radis na partiju "antisemitizam007",ak se ne drogiras... brnjo mali trebao bi da znas da je ari radio partije dok je tebi stara jos pelene mijenjala... ko je zelio da vidi millsa trebao je doci prosle godine u bkc,i tada bi se definitivno uvjerio da se ovo moralo desiti... SVAKA CAST ARI!!!NAJBOLJI SI!!!
a kad su ilahije i kaside.
Ari je organizovao desetine odlicnih partija sta god vi pricali.Ispade da se samo na njegovim partijima drogira?Kako ste fini.
Jebem ti Balkan...
Kako izgleda niko necxe na Exit-u svirati Pozivamo vas na vanrednu konferenciju za novinare Festivala EXIT, povodom negativne kampanje protiv Festivala, koja je jutros kulminirala lišavanjem slobode predsednika Udruženja EXIT Dušana Kovačevića. Konferencija se održava danas, 7. juna, u 14 sati u prostorijama EXITa u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. Na konferenciji će učestvovati: Vladimir Beljanski, pravni zastupnik EXITa , Aleksandra Kolar, PR EXITa, Rajko Božic, Exit PR Team . EXIT 04: Centar za komunikaciju
napomena: kontra svira na exitu
onaj ko ide na arijeve partije ide samo da se drogira i njega boli kurac sto ne dodje mills jer on nije dos'o zbog milsa. Takvi prvo srede drogu pa onda ulaz!
:)
ne brinite se!!!!! pa vi imate ARIJA, on če vam sve organizovati ........ HA HA HA HA HA HA............
pa ko normalan ce doci u nase prkno... uostalom zar mi nemamo deena?!
e a gdje smo mi... ocekujemo nekakav Echo festival o kojem pricaju kao o najvecoj prevari, a glavna zvijezda festivala nam je vlado georgijev. grace jones i sven vath nece ni doci.