Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DEEN JE INACE PRAVI PEDER,ALI NAS JE SUPER PREDSTAVIO NA EUROSONGU.GOOOO DEEN!!!!!!!!!!
DEEN JE NAJBOLJI NA SVIJETU.JEDINI NAS ON MOZE I ZNA SVJETSKI PREDSTAVITI.NI TOSE NIJE NA ODMET,ALI ZELJKO 100% JESTE.OSIM TOGA zeljko JE TOLIKI KRETEN DA NE MOZE BITI VECI!!!UMJESTO DA PODRZITE DEEN-a,VI JEDETE GOVNA.PA NAJEDITE SE,I TO DOBRO.DABOGDA SE UDAVILI,JEDUCI IH.KRIVO VAM JE STO JE ON SVJETSKI FRAJER I STO JE MALO ZENSKAST,PA STA?ON MAKAR NIJE TOLIKO NEKULTURAN DA NA INTERNETU PISE TAKVO STO O NJEMU.ON JE SUPER,PA VI MISLITE STA HOCETE!!!PORED DEENA,U SUPERFINALE TREBA PROCI RUSLANA (RUMUNIJA) I SAKIS (GRCKA).UKRATKO:MEDJU SELJACIMA KAKVI STE VI,SRAMOTA ME JE STO SAM BOSANKA.JEDINO CIME SE PONOSIM JE TO STO SMO PROSLI U FINALE I STO NAS DEEN PREDSTAVLJA. DEEN VOLIMO TE NAJVISE NA SVIJETU.POZDRAV OD VANESSICE!!! zeljko MRZIMO te najvise na svijetu!!!crkni sa leontinom,a ona te tvoja nova djevojka,uopste nije zasluzila,dok leontina trci za tobom!!!CRKNI!!!!! DEEN SRETNO! DEEN VOLIMO TE! DEEN NAJBOLJI SI! VOLIMO TE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Deen, svaka cast!!! Mi malo patimo od uspijeha:)) Znas, kada neko uspije nesto da uradi u zivotu, onda je donji u pricama ljudi...koje se sve frustracije iza toga kriju.... A,da smo kao nasi susjedi, onda bi se prsili i govorili da je to nesto najbolje na svijetu, da su svi drugi papci i tako dalje :))) Ni to, po meni, nije ok... Malo sam chekirala razne forume i moram da priznam da mi se sva ta prica gadi... Lik sa username-om Radovan Karadzic pljuje po Deen-u i Bosancima......c'mon!!! I sad mi pljujemo po Deenu, zato sto kod nas ima zadrtih ljudi, koji ne mogu da podnesu ideju da je neko moze biti drugaciji!!! Tuga, prijatelji, to je tuga... Deen, sve najbolje ti zelim i znam da ces dati sve od sebe!!!! Ima i onih koji su ponosni na tebe!!! stay cool
DEEN VOLIM TE NAJVISE NA SVIJETU.PROSAO SI U FINALE PROCI CES U SUPERFINELE,A TI ZELJKO J. CRKO DABOGDA.ZAMRZILA SAM TE ODONDA KAD SI REKAO DA NIKAD NECES NASTUPATI U SARAJEVU PRED MUSLIMANIMA!!!VI SELJACINE TREBATE BITI PONOSNI STO NAS ON PREDSTAVLJA,AKO VAM SE VISE SVIDJA ZELJKO DABOGDA I VI CRKLI SA NJIM OSTALIM KRETENSKIM SRBIMA.JOS ZELJKO:"DEEN SE BOJI,A TOSE ODUSTAJE!"JELI TOSE ODUSTAO???NIJE.DA LISE DEEN BOJI???NE BOJI!!!KRETEBNCINE SJETITE SE ONE REKLAME "PODRZITE DOMECE",DRUGIM RIJECIMA PODRZIMO NJEGOVO VISOCANSTVO-FUADA BACKOVICA-DEEN-a!!!DEEN VOLIMOOOOOOOO TEEEEEE!!!!!!!!!! SREEEEEEEEEEEEEEEETNOOOOOOOOO!
Da samo znate koliki ste seljaci.Pa,kako ste tako glupi???Jedini nas DEEN moze svjetski predstaviti,jedini on uistinu moze pokazati kakva je Bosna.Joj,jesam glupa,pa vi hocete Cecu da vam pjeva,a ne sjecate se da joj je hobi klanje MUSLIMANA.STIDITE SE,a DEEN ti samo neprijed, ti to mozes i znas,SRETNOOOOOO!!!!!!!
ovdje nesto ne stima na ovoj listi, fali mi njemacka a 100% idu u istanbul
Kakvi su ba to modeli - nije mogo koju ljepsu naci za sliku!
slucajno sam zalutao na vasu adresu i ne mogu da verujem da vas eurosong toliko zanima...by the way nemam pojma ko vam je taj deen,ali zato znam da ce nas predstavljati neverovatno veliki seljak sa nekom jezivom pesmom...mislim da nije ok sto toliko napadate tog deena po nekoj seksualnoj orjentaciji...ako je decko gay to je u redu...ono sto je vaznije u ovoj prici je kako peva i kakva mu je pesma, a to niko od vas nije bas pomenuo...na kraju krajeva eurosong je jedno prilicno pateticno takmicenje na koje se vise niko normalan ne pali.... pozdrav iz beograda aleksandar
Extra,baš je dobra pozicija jer će ga ljudi više zapamtit, a sigurno će ga zapamtiti. Kako je Latvija onda nastupala predzadnja pa je pobjedila.
DEEN JE NAJBOLJI PUŠAČ KURCA
deen vooolimo te,pusti glupe komentare,ti si ZVIJEZDA,pravi svijetski čovjek!!!Konačno imamo pravog predstavnika!Znam da ćeš uspjet...
napokon na bih sceni nešto drugačije od drugih. osvojićemo generalno prvo mjesto
DEEN ,SUPER SI ŽELIM TI SVE NAJBOLJE U ISTANBULU
SAMO DA VAM PRENESEM OD DEENA DA VAM SE ON NAJEBE MALO MAMICE I BAS GA BOLI KURAC ZA VAS JADNIKE
Bosnia and Herzegovina ZERO points