Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žene ne nose bradu... kroz vijekove
A ne primaju ga ni u pakaš, što ovaj redovno prakticira.
dobra joj brnjica
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da nema Bože, trebalo bi ga izmisliti. Ako ništa, da nervira polupismenu žgadiju koja se razumije u sevdalinku k'o Mara u kriv k....
Lik ima glas bez premca al stajling i spotovi nisu bas za sevdaha realno da gledamo stvar peder i sevdah ne idu zajedno
Peder i sevdah ne idu zajedno u slučaju Bakira, Dodika, Čovića i sličnih pripadnika gay populacije u BiH. Božo je sevdalija 1/1. Uostalom, ne moraš gledati, slušaj jbg.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Danas se nažalost ovakvim spodobama (muskarcima u stiklama)daje dosta prostora u medijima "fora su" postati će interesantniji od ljepotica dana
jaki su gay lobiji
neka se odluci ili Ż ili M. zgadi mi sevdalinku.
Nekada davno ovakve prikaze su bile atrakcija nekog super cirkusa, sad nije to vise tako zanimljivo svaka mahala ima po bar jednu prikazu, treba djeci samo objasniti da pored cuka I maca postoje I hajvani na dvije noge
Jebem mu m.ter pedersku onu bolesnu
valahi bilahi šta je ovo sad u akšamsko doba
Malo je reci izopaceno. Ili budi insan ili hajvan. Ne moze izmedju.
Ti sam znaš koliko si odvratan. Ne zato što si pomiješabi spol niti zato što si peder. Nego zato što nas kolektivno siluješ svojom pojavnošću i nametanjem devijantnog kao normalnog.
Fura lik svoju priču i to ti je...šta sad...ajd malo čupajte kose...
Bravo Bozo, covjek objasnio...prihvati ili ne prihvati, takav sam kakav sam i malo odyebite od mene.
Joj al pjeva čojk Allahu dragi. Subhanallah.
maska malo kao Bane iz betmena
good god in heaven, what the f*** did i just see? on se fata sa nekim likom, ima onu maramu preko lica kao zene sa orijenta, a u pozadini ikone :S pa onda malo hagade?!
Povraćotina.
On bar ima damu da ispolji to što jeste i pored svih hraćkanja i ponižavanja. I kada ga sretnu u bilo kojem gradu u BiH sumnjam da ga makar ispod oka ne pogledaju da vide ko je u stvari Božo Vrećo. Što bi rek'o Vajta: "Život je maskenbal".
Ovakve stvari treba zabraniti, ovo šalje vrlo mračnu i bolesnu poruku, te nema apsolutno nikakve veze sa umjetnošću.