Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakva Selma i Husejnbegovic,treba nam ba pravi pjevac. moj prijedlog Amel Curic. definitivno :)
DAJTE VIŠE SELMU BAJRAMI POŠALJITE,DA JEDNOM NA SCENI IZGLEDAMO KAKO TREBA,OD PLESA,IZGLEDA STYLINGA,GLASA,DA KONAČNO IZGLEDAMO EVROPSKI
Ako pošaljemo Eldina Huseinbegovića, pobjeda je naša?!
Selmu Bajrami treba da pošaljemo sljedeće godine xD Inače, neka nas na tom Eurosongu. Učestvuje gotovo cijela Evropa (samo ne 2-3 države).
Evo prijedlog dobar za Eurosong; UKUINITE GA SKROZ to sranje!!!
@eurosong, mrs u sumu medju svoje smrdljive svinje..
hahaha jel so ovo bosanci na slici,hhahaha,matica srbija,hahahaha
\"Iako brojne evropske države zbog teške ekonomske situacije otkazuju ili razmatraju otkazivanje učešća na Eurosongu.\" Dajte ba ljudi, pa svaka drzava ima u budzetu za kulturu pet - sest miliona € koje moze izdvojiti za Eurosongs. Ali u pitanju su sasvim druge stvari, a to je ponjabolje objasnila Italija koja je odustala medju prvima. Eurosong je danas srozan na slabe grane, pa vecina jacih EU zemalja raspravlja dali da ide sa tv prenosom te manifestacije muzike - koja je odavno izgubila seba!