Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e svim coravim debilima:ovo je krava u tegli!!skroz naravno najbolja grupa nema se tu vise sta reci!naravno za nas "primitivne" i "priglupe" koji jos uvijek slusaju textove i razmisljaju o njima naravno nekima je extra kad neko samo nabroji sta je jeo za rucak u prethodnih 30 godina originalno u picku materinu a i moras biti pravoooo inteligentan da provalis sta je pisac htio reci.Hvala "pametnim" sto ne slusaju skroz Al... legendo svaka cast!Sharane najbolji si samo tako nastavite:**
Joj, što ne mogu više ovih anti-komentara na račun bh. grupa. Glupi, amaterski i ko zna šta sve još su im Skroz, Dubioza, Sikter..., a ti isti "kritičari" slave nekakve Rippere, Darkwood dubove i ine kao nešto posebno od boga dato... Pa da je onaj nesretni Urban iz Sarajeva, neko bi ga sigurno prozvao sladunjavim pederom, a Let 3 bi isprebijali nakon prvog koncerta. I vazda isto: Bijelo Dugme je moralo održati koncert kod hajdučke česme u BG pred 70.000 ljudi, pa da ih njihovo rođeno Sarajevo prihvati. Ovaj grad i ova država prvo zgaze svoju djecu, a sa slašću pojedu svako g... koje dolazi iz komšiluka i šire. Kompleksaši jedni i ne zaslužuju ništa bolje od dininog žutog govneta.
Vidim zivotinje tipa "papkari" su ceste ovdje. Mozda "MRS" ti i znas da citas, pa probaj procitati neke od Saranovih tekstova. Ipak nemoj pokusavati shvatiti, to neka ti objasni neko. Na primjer neki rodjak iz 4og ili 5og razreda osnovne.
ja sam seljak ne slusam ovo ja slusam adija lukovca i edu majku jer sam seljak
sve su ovo registrovani narkomani treba djecu da nam kvare
valjajte se po blatu i turajte eure medju sise pjevaljki sto vam stizu preko Drine. Raja zna sta je urbani zvuk, a papci, a papci zna se...
Ma dobri su za jebat - SKROZ.
KAKAV BA SKROZ, GRUPA UFURANIH NARKICA KOJI PRAVE LAFO MUZIKU I KULIRAJU PO CARSIJI I MISLE DA SU ORGINALNI. MOZDA I JESTE ORGINALNI ONIMA KOJI NISU NISTA DRUGO NI VIDJELI. P.S. DOBAR ONAJ KOMENTAR ZA DINU MERLINA DA JE STAVIO GOVNO NA OMOT, TO JE BAR ORGINALNIJE
za sve vas koji govorite nestho protiv.. i bolje je stho ne slushate skroz! jer vash je maximum toshe proeski,tony cetinski,seke aleksic,jelene karleushe i kompanija! ogranicheni idiotchichi.patetika. skroz .. preslushao sam album vech! ne masterizovan! bigg up,jedva cekam izalazak na trzhishte.
Ko je ba od vas ikad cuo SKROZ? Seret a ne znate ni sta sviraju. JEBALI VAS DZEJ I JELENA KURLEVUSA
Sharane, sharane polizi nam tabane.
Oni i one smrznute kamile. hahahah... Krava na omotu .....hahaha...... skroz.....pa jos kamilasi.... Sta je to ba, ko je ovdje lud. Mislim orginalno glupo. To barem moze svako. Toliko su dobri da ni ime grupe nisu mogli izmisliti.
Momci iz te grupe se uopste ne razlikuju od milion grupica koje su se pojavljivale i pojavljuju. Ukratko - totalno amaterski uz medijsku podrsku koja je uglavnom potplacena. Nema tu nista.
Krava sjedi nekom na koljenu. I sad kao treba da ispadne "Jebo te orginalni su". Dino Merlin je barem na omot stavio govno, zuto govno.
Ti momci nek sviraju "posteno" po haustorima, nemojte da srozavate ionako los nivo BH scene.