Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'ajde zovi, samo pokušaj, Znaš da ću doć', u krevetu si bila poslušna, i to svu noc, jutro poslije pravis dooorucak... hahahahahahahahahahahahahhahaahahahahhahahaha brukas se!
kad bolje razmislim hahahaahhaahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhuhuhuhuhuhuhuahahahuahauhauhauhahahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahaaahahaahhaha
Jutro poslije praviš doručak... I motaš sarme za ručak. 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
preloše i seljački, nema više novih repera
ima ovaj https://www.youtube.com/watch?v=bCnQAkqjNDE
Kakav otpad
Bio sam nekoliko puta u ovom Hotel Vila Eden .Extra je !
jarane pa ovaj ima 0% talenta za muziku...bolje bi mu bilo knjige da se prihvati dok mu jos nije kasno
Ovaj se naziva reperom?
...majkamustara, valjda "šulja"...
Radi ove ribe pregledah na mute!
evo ovo mu je druga stvar koju klix gura i koju sam posluao samo radi toga sto sam mostarac. ne znam, ili ovo nije moj stil ali ono nabrajanja nije brate rap. ako vec neko nabraja onda barem frenkie. ali ok ja veze s vezom nemam osim svog sluha koji cu postedit time sto ga necu slusat. njemu sve dobro u karijeri.
Bosna je cudna zemlja. Kao da gledas zapadnu kulturu sa 20 ili 30 godina kasnjenja. Pateticon, jadno i smijesno. Treba da stvarate svoje originalne muzicke oblike crpeci korijene svoga naroda i svoje istorije. Cak i ti muzicki oblici poput rock i rap muzike su imali nekakav smisao u vremenu i prostoru gdje su nastajali ali u Bosni sa 30 godina zakasnjenja su jadni is smijesni kao majmun u odijelu sa kravatom - ne znas da li da se smijes ili da places nad njegovim ponizenjem.
Veci sam ja reper od tebe a ne repam. Ne brukaj Mostar, Mayera i ostale.
sto je najgore mayer ga promovira...
Jako lose!
koji shit.. Ali eto " trudi se".. znas kad ono kazu :D
turbo folk
@SheRains znaci da ne gledam :)
@pile jok, njesra žešće ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
iz jajca sve neki al, albino al dino kao da je jajce na siciliji hahaha
Dobar je Mak samo mu ovo nije trebalo.
mislio sam da ce bit nesto od njega, ali i on snima gluposti sad