Druga polufinalna večer Eurosonga
0
Noć odluke za Mayu Sar
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisi ti normalan, yebo te rusija
Mi smo nevjerovatni. Oterećujemo se u kakvoj haljini će nastupiti naša predstavnica, kao da je to upće bitno i da je presudan faktor. Nigdje veze. Čim se dodje na taj teren, jasno vam je o kakvoj pjesmi je riječ. Nema nikakvih izgleda da prodjemo u finale jer je Mayina balada čista fula. Nakon kraha , treba sačekati našeg delegacije da brojnom svitom ( nadam se da će moći stati svi u jedan avion ) koliko ih je otišlo u Baku) sa komenrator kako smo nezasluženo ispali i kako se žiri urotio protiv nas, a bezbeli i puno sms glasova nam je sakriveno. Sve mora biti u ispranom balkanskom stilu začinjeno našim primitivizmom.
Je*emo Deju, je*emo Mayu (i drugu onu Čengić), mi plaćamo pretplatu, a oni nas kradu Hari Deen Merlin , Hari Deen Merlin, Hari Deen Merlin Od Osla pa do Bakua idemo svuda, a pjesma nam uuuuaaaa.. Hari Deen Merlin, Hari Deen Merlin, Hari Deen Merlin ! ! !
Ma Maya ima lijep glas i pjesma je lijepa, a kazu nije za Eurosong. Pa sta je za Eurosong? Kao da su finci sanjali da ce Lordi pobijedit na Eurosongu, dok nisu nastupili na Evroviziji nisam ni znala da je pjesma za to, onako je cula na MTV-u. Voljela bih da Maya prodje dalje, jer bih voljela gledat svoju zemlju u finalu, al i ako ne prodje, ne bi mi krivo bilo, ove godine nam je konkurencija bas jaka. A o pobjedi niko od nas ne treba ni da sanja, prosto nemamo sanse za prvo mjesto. I iskreno, od kako se izbor pjesme za Eurosong vrsi interno, plasman nam je puno bolji i citava Evropa govori kako uvijek imamo finu pjesmu. Ako neko salje svoje rodjake ili pak izbor vrse po nacionalnom kljucu ili ko je u kojoj stranci, sto se mene tice, nek nastave. Al ipak recite rodjacima u dijaspori da glasaju za nas :))) :P
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=u7waUlb7FGk Ja navijam za Jedwarde
Ma kakva god da je naša pjema bitno je da je NAŠA. Maya možda nije najbolji predsavnik koji je ikada išao na Eurosong i predstavljao, ali bitno je da nas predstavi kulturno i kako to dosljeduje da dokažemo da u ovoj našoj domovini nisu preostali samo ispuhali narodnjaci. Sretno Mayo!!!!!!!
Slabo vi ovo pratite. Danas samo dva clanka o njoj. Niste napisali kako joj se svidja hala u spavacoj sobi, jel podrigivala od njihovih cevapa. To nas sve kao njene vjerne obozavaoce interesira.
@commi Tako je, babuške ftw! Preslatke su same od sebe, preslatke :): A ova naša ko babaroga u onoj haljini se peči za klavirom, sad će ona nama pokazat tu glasčinu i tu sposobnost na klaviru..da svi ostanemo bez daha HAHA. Pa bona šta misliš da si Amy Lee HAHA.Kako ispadaš..
puno srece
@Антоније-imaš li ti mamu?
ako ikako moze da izbacimo maju a vratimo ramba u takmicenje
koji ce nam K. ova pjesma, bolje da ne nastupa i da nismo potrosili ove pare na ovu budalastinu...
GLASAJTE OVDJE ZA MAYU SAR www.eurovisioncovers.co.uk
vidi joj podbradka...previse se cevapa nazderala
Jeko ovo pice
kostim je haos! bas onako prati pjesmu...onooo, ozbiljnooo! eh da, znate kad cu ja vise platit tv pretplatu?! nikada!
JEDWARD ovo uzima ladno, ostali su dzaba dosli