Druženje sa učenicima
422
Nina u petak u posjeti Prvoj gimnaziji
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sutra će učenici Prve gimnazije biti veoma picnuti hahahahhahaha :D
Kenooo, nagovori je da dođe u B smjenuuuu !
Ne kontam u čemu je fol da ova bezobrazna masna seljančica obilazi škole, wtf, jel to promijenila spol i postala Tito mrtvi?
Nina spasi nas historije i sistematizacije kod Filipovićke
nije bas uvijek pravilo da najbolji djaci idu u gimnazije nego oni koji su dobro stajeci finacijski i ciji su roditelji neke fore u necemu,jer su ta djeta na osnovu tih privilegija bili da kazem "dobri ucenici"u osnovnoj skoli ynam ih masu ,hocu da kazem zasto se uvijek neka medjiska paznja samo svodi na gimnazije ne samo medijska nego uopceno gledano zasto da nam ne budu tehnicke skole organizovane tako da daju jako obrazovanje i jak temelje za dalju nadogranju na faxu.te struke a , ne kada ucenici teh.skola doju izbezumljeni na fax.jer su imali slabijuj mat.hemiju fiziku itd. a barem 80 % teh.fax.se svode na na prirodnim naukama da barem po tom pitanju budu rame uz rame sa gimnaz.a ne da imamo slucajeve da ucenik ide 4 godine bubam sabracajne skole i na kraju upise pol.nauke umjesto da ide prirodno na usavrsavanje onoga sto je 4 godien ucio on upise pol.nauke jer nema toliko znanja potrebnog i jer mu pedagozi profe nisu zani uciniti zaniumljivim
koji ces nam
@pike Tehnicke skole ili zanate ni pod razno ukinuti, to je nesto najjgluplje sto se moze desit i sto sam ikad cuo, glupost je uzimati to i za primjer, po tvom misljenju bi svako trebao da zavrsi faks, a ostali koji ne zavrse da se smatraju kao manjina i bijed, ko bi onda trebao da obavlja poslove u nekoj prozvodnji npr. neku masinsku obradu itd ? Veoma lose razmisljanje jednog gimnazijalca, nadam se da se sledece generacije nece ogledati na takvo razmisljanje, i da ce imati drugi pogled na svijet oko sebe, a ne takav plitak i površan , a sta i ocekivat na sta je spao ovaj svijet, svi bi se hvatali nekih gospodskih poslova, svi se stide rada i neke struke, smatra se kao najnizi stepen obrazovanja, a tako i razmisljaju sadasnji roditelji, pa svaki bolji đak se salje u gimnaziju umjesto da se usmjeri na neki tehnicku skolu, oni kao da su zaboravili na cem je bila građena Jugoslavija na radu i postovanju ostalih.
dođi na Nina,dođi u IIb :-)
kazem kao primjer kolko su tehnicke skole u podredenom ipolozaju u odnosu na famozne gimnazije
ne lupetaj zavrsio sam elektrotehnicku skolu i zavrsio sam ETF...gimnazija jeste jaca al ne mora znaciti da ni sam tehnicom skolom ne mozes faks zavrsiti...
http://cache.burek.com/2012/05/2064925_Nina_badric.jpg
http://cache.burek.com/2011/52/2036133_triumph_n.jpg
nina,potrudi se da dodjes na historiju :D
sto ne posjeti elektrotehnicku ili neku dr.skolu vazno je da je to gimnazija nije vazno koja .treba pod hitno ukinuti sve tehnicke skole jer veoma mali broj upise faksove znanje je veoma tanko vecina ih je na lose gl;asu i upisuju problematicnu djecu ,djeca i koja se odluce zavrsiti skolu i odluce se za faks u svojoj struci nemaju nikakve sanse da se nose sa gimnazijalcima tamo je trojka kao 5 u nekoj teh. skoli mislim da je ovo neravnopravan odnos i da treba ukinuti teh skole i preobraziti ihu gimnazije i tako ce biti ravnopravni svi.
ja i pjevacice neke -_-''
Jupiiii necu joj ni marke uzet !