Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta meni fali ?!?
Bio sam sinoc. Nije lose bilo samo sto je trebalo biti u dom mladih.. nekako mi je bezveze u slozi.. Svaka cast Niki vec godinu dana cekam da dodje u Sarajevo i jedva cekam da opet dodje..
Danas pali Sarajevo ona - sutra srbi. Teško vam se bludnici. Jeli to ono zbog čega ste stvoreni. Jel to strasti obožavati treba.Jesu li vam one najveće.
i Jesuli drugacije grudi od ostali?
daje svaki dan ovakav joj sto me caca odlikova da budem zvjezda prava da joj umocim svog sarana
ova je promasila drzavu, a ne samo grad.
koka i po.
u konobara iz sloge :)
pa gdje su oni silni moralisti sto zabranjuju razne manifestacije,koncerte,izlozbe sto se sada nisu okupili da zabrane ovo.ili se jave samo povremeno kada ih neko potplati.ccc......licno nemam nista protiv al ne mogu dvostrukog morala.
sve papci iz kiseljaka
sjoj,jest dobra,odoh sad u vc!
D.ebilna muzika za D.ebilne ljude. Al da je dobra ckapi, jes brate.
ja vise papaka na jednom mjestu na ovim slikama nisam vidio odavno. niki jesi dobra al publika di je odron
kruha/hljeba/somuna i igara fercera jedno 2000 godina i jos ce toliko :)
da joj valja muzika,nebi se skidala po nastupima !