Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu Turci bez nas, ne bi sad imali kome dat 12 poena. :-)
cudo rtrs nije ponudila da posalje predstavnike i za tursku :)
Kud i mali Mujo tud i svi Turci...
Smrt Eurosongu!
dragi turci,spremite se spremite za slobodan,nezavisan I cjelovit Kurdistan,Molla Mostapha Barzani , .VOZDRA HERZOG IZ Badine hercegovacke
120000 eura za ucesce? pa rekli su u RTRS da im je dodik obecao sicu iz svojih dzepova. uostalom, yebo zlatnu wc solju u vili na dedinju - kome to treba.
\"Prije Turske, Bosna i Hercegovina, Grčka, Poljska, Portugal i Slovačka takođe su saopštile da neće učestvovati na ovom takmičenju naredne godine. Očekuje se da bi još neke evropske zemlje mogle odustati od takmičenja, a sve zbog finansijske krize koja je pogodila veći dio Evrope. \" Sve nabrojane zemlje imaju ekonomske razloge da stede na troskovima za Eurosong, ali Turska tvrdi da je ekonomska sila u regiji, prema tome, njeni razlozi mogu biti jedino ideoloske prirode. Ili se ne smatraju dijelom Europe, sto realno i nisu, ali hajde...do sad im je prolazilo.
Turska moze jednim malim dijelom biti zemljopisno na teritoriju Europe, ali je mentalno svjetslosnim godinama daleko od europskog kulturnog kruga, a Grci vec grade zid oko tog komadica zemlje koji si spomenuo.
Ne dopustaju nam ilahije i kaside, pa smo u znak protesta organizovali novi muzicki dogadjaj sa sevdah-rokom koji ce obuhvatiti sve lslamske zemlje. Dobro nam dosli na sevdah-rok festival novo-komponovanih ilahija slijedece godine u Istambulu! Nezvanicno saznajemo da ce Bosnjaci poslati Mevlida uz pratnju Maockih djecaka sa aranzmanom za kalasnjikov i ekplozive. To ce biti spektakl!
Turchini su Azijati, 98% teritorije je iza mosta. hahahaha sramote, nemaju kose ochi a svi do jednog brchine nose
Uzaludno pjevaju ni jedna pjesma ostala nije...Evroviziju ukinuti i zavrnitu rukave, krampati bunare da ne bi bilo sushe.
Hoće li Sulejman Veličanstveni biti na Eurosongu?
Turska je dijelom na teritoriji Evrope. Više je zaslužila da učestvuje nego Izrael ili Azerbejdžan. Ionako je taj evrosong postao parada proljeva i homosekdualnosti.
ja ne znam ko uopste prati tu dosadu od manifestacije... bezveze bacanje para.
pa nije u dure da te povlastene zemlje sebi kupuju bolja mjesta
eurosong je dobra zabava ..svi ga pljuju a svake godine ima najvecu gledanost u evropi to vece ..glupo je od toga odustajati zato sto i turska odustaje ..
pa oni su azija ?