Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvo leglo četnika pobogu..Exit je manifestacija za poželit kamo sreće da i mi imamo jednu ili više takvih, ali zato teferiča i vašera u svim mogućim mjestima za izvoza pfff
Svaka čast za GnR. Axl zvuči kao nekada. Fali im Slash, ali i ova postava je skroz OK. Razvalili su tvrđavu dobrom svirkom i energijom. Vredelo je platiti i poslušati ih. A ovaj transparent na tvrđavi je čisto politikanstvo. Ne mogu se na muz.festivalu promovisati političke ideje stranaka koje na izborima osvoje 2-10% glasova (u istoj toj Vojvodini). Veliki minus organizatoru zbog toga. Mnogi im to zameraju.
hmm, evo ja kao Beogradjanin da vas pitam nesto zanimljivo? pa sta ako vojvodina bude drzava ne kapiram , mada se to nikad nece desiti? sta je problem? ponovo 70% stanovnistva su Srbi u 2 milionskoj drzavi, znaci jos jedna srpska drzava? sta ste vi mislili? da su tamo sve Madjari, pa Novi Sad je nabrze rastuci grad u Srbiji, brze od Novog Pazara raste, ima 250 stanovnika, i 98% stanovnistva su Srbi to pravi Srbi ;) opustite se , pustite vi Srbiju, mi smo jednonacionalna drzava, i to najmnogoljudnija u ex yu, a Srbi najmonogljudniji juznoslavenski narod, sto znaci sta? o vama se radi da ce da postojie! ;)
Festival EXIT je samo jedna od stvari koja će Vojvodinu odvojiti od srpskog lešinarskog zagrljaja.Do 1918-e godine,Vojvodina nikad nije bila dio srbije,da bi je srpske trupe na prevaru zauzele i pripojile sebi.Razbijena je prirodna multietničnost(neka živjelo preko 20 naroda i narodnosti) ovog najbogatijeg dijela bivše Jugoslavije i stvorena vještačka srpska većina.U ekonomskom smislu beograd je pijavica koja siše njihov krvavo zarađeni novac dok niču nove vile po dedinju sa ogradama od 200.000 eura.Vojvodina će biti uzrok građanskog rata u srbiji jer srbi mogu shvatiti kakvi su ljudi,tek kad počnu pucati jedni na druge.Biće to dugo očekivana srpska katarza tj.sudar sa istinom koji je inače i najbolniji(više boli od sudara sa drvetom ili kamenom).I na kraju,nemojte misliti da sam ja jedan od onih koji želi da \"komšiji crkne krava\".Nije tačno.Ja želim da vi crknete,a ne vaša krava.Zla krv mora da otekne...a srbi te zle krvi imaju najviše.U zdravlje...vampiri.
Axl sup** vazda bio, zbog njega i ne volim G\'n\'R, Slash je legenda.
Kao da ja sad odem u Banja Luku i kazem pocelo je pocelo zbog natpisa Ovo je Srbija na svaki kilometar. Smijesni ste... Pogledajte biracko tijelo Vojvodine-vecina glasa za Tomislava Nikolica, pa za Tadica, to je vise od 75% bir. tijela. U vojvodjanskoj skupstini radikali su presli cenzus, u drzavnoj nisu. Hoce li ti Vojvodjani glasati za nezavisnu Vojvodinu? Stranka koja je ovo napravila je mala pokrajinska stranka velikih lokalpatriota, jedva je presla cenzus-7%. Malo realnosti molim.
Da vam Novosadjanin kaze par reci- nastup Gansa je bio uzassss. Ni jednog kontakta sa publikom, i najgori repertoar koji je trajao samo jedan sat. Damce arena nije odjekivala gradom do 8, vec do 9 :) Transparent-uzas. Ali nije da je pogresno napisano ista, NS jeste glavni grad Vojvodine. Ali to mu je vise nadimak, jer realno sluzbeno moze biti i jeste samo administrativni centar pokrajine. Jedan je glavni grad za celu drzavu. Kazete izgubice Srbi Vojvodinu? Jedino da nas proteraju, jer smo debela vecina koliko ja znam. Sve i da postanemo republika, to bi bila kao jos jedna Srbija. A ne brinite, necemo. Ja sam ujedno i iz Srbije i iz Vojvodine, i tako ce ostati. Eto, pozdrav vam, dodjite na EXIT 2013 :)
iskopmleksirani loyavci opet šire mržnju. doduše nije ni njima lako, skupili se na svojih 23%, mogu mislit koliko smrde jedni drugima, i sa zavišći gledaju na komšije, na njihove sportiste, festivale, gradove itd itd. sjebi im je karadžić mozgove zauvijek.
Nije trash metal nego thrash metal jbm vas glupe
Hahhahaha, izgubili ste dvije trecine Bosne i radujete se odvajanju Vojvodine! :))) Prvo pometite ispred svojih vrata.
Naprijed Vojvodina, sad ste vi na redu. I onda ostaje samo beogradski pasaluk, tj mikrosrbija!
Dobro ti ide ekavica \'nekad SA\' ;) Nisi ti SA ni na razglednici vidio, kopitaru sa Sokoca p.s Viva Vojvodina Libre!
Pa sto se ne preselis u Smrdiju, zemlju blagostanja, pacenice jadni?
Koji je ovo papkar i krkan, ovaj Axl, to se fakat rijetko rađa
Dobrodošli u Sarajevo ...glavni grad Sadakistana na 24%!
Bio i kod nas Jeremy Irons pokupio honorar i otiso da ga potrosi u Dubrovniku a ni cevape pojo nije.
Evo malo prave atmosfere, gdje nije bilo politickih transparenata: http://www.youtube.com/watch?v=ALpNlGRRaHE