Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljubisa legendo , svirali smo zajedno u Kuk-u na Medicini prije par godina, vidim da si jos uvijek tigar na Rock"n"roll sceni. Svaka cast, ne daj se.
*** GITARISTA LJUBIŠA RACIĆ TIGAR SA MILJACKE SA DUGIM STAŽOM U MUZICI,ALI ON NE POSUSTAJE ČOVEK VELIKOG SRCA U SVOM SVIRANJU GITARE ,UVEK PRIHVATA NOVE IZAZOVE, ZBOG ČEGA GA NJEGOVI PRIJATELJI, FANOVI,MUZIČARI KOLEGE VOLE,CENE I POŠTUJU.!!!***
Ljubisa ,Ja ti zelim jos puno uspeha,nama je prva i najveca ljubav GITARA i ostace tako ,puno pozdrava porodici i tebi Sale guitarman.
Jebote djidji i on su bili heroji moje generacije...kad vidim sta je danasnjoj omladini uzor ne mogu da shvatim gdje je otisao ovaj svijet.
50 i kusur godina, a izvodi pjeme Deeep Purplea u uriah Heep
Sto se tice muzike, Sarajevo je u bivsoj Jugoslaviji bilo ono sto je bio Liverpool u Engleskoj pa spomenimo sve grupe: 1.Indexi 2. Zdravko Colic 3. Bijelo Dugme 4. Dino Merlin 5. Zabranjeno Pusenje 6. Elvis J. Kurtovich and his Meteors 7. Bombaj Stampa 8. Crvena Jabuka 9. Plavi Orkestar 10. Bolero 11. Regina 12. Nervozni Postar 13. Divlje Jagode 14. Valetino 15. Formula 4 16. Mirzino Jato 17. Vatreni Poljubac 18. Crno Vino 19. Hari Mata Hari 20. Ambasadori 21. Kemal Monteno Itd itd. da ne ogrijesim duse da ne spomenem jos nekoga. Poslije rata na muzicka scena ce afirmisati nove snage: Konvoj, Protest, Knock Out, Erogene Zone, Skroz, Seven Up, Mahir and Beat House Project, Unce Sam Undecided, Punkt, Samir Mujagic - SMS, itd. Sve u svemu odavde su najveci muzicari ponikli, kao i sportisti, akademici, nobelovci. Bas je Bosna i Hercegovina rasadnik talenata bilo da se radi o muzici ili o sportu npr.
od tog pobrojanog 3-4 bi se mogle izdvojiti ostalo sve slager... kakvi crni talenti i muzicari...
kad si ovo sve uspio napisat??
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
umije..što jes' jes..
a ja rokera jbt...
men se na 'vo prdi,đe nađoste 've didove?bilo i prošlo ha ja nisu rollingstonsi :p
čuj cecu?a šaban mere,bajramović lipo :p
njbolji gitarista sa ovih prostora
eee kamo srece da su samo rokeri egoisti...
cuj egoisti, pa sto on jos uvijek svira i pjeva? nek se i on skloni sa scene...