Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neno je jedan od rijetkih pozitivnih primjera danasnje i ovdasnje estradne scene. U isto vrijeme diplomirao(postao profesor hitorije)i izdao album. Osim pjevackog ima jako dobar glumacki talenat a ujedno je i veliki humanitarac. Da je Bogdo vise ovakvih primjera. Neno, svako dobro Ti zelim, samo naprijed. Sretno buraz!!!
Bolji od Harija mnogo, barem ne zavija i pišti k\'o onaj.
svi sa negativnim komentarima mogu da ga pu-se. neno je muzicar a na faxu zavrsava master i to naucni smjer. ko sto mnogi iznad rekose dobar je coek, i to je dobro. a sto se tice ovih sarajlijica i ostalih pacenika koji istresaju negativnu energiju, dragi ste moji, mozete da ga podudlate sarajevo moze apsorbirati sve ljude jer je veliko i sareno, a vase male duse to ne mogu stoga vam nije mjesto nigdje drugo nego na nekoj planini da vam niko ne smeta
Odavno ne vidjeh bolji intervju. Bravo momče.
Neno bio si sjajan u današnjoj emisiji na pinku \'\'Show time\'\' kod neprofesonalne i katastrofalne voditeljice Naide Srnje. Koja je isforsirala ostale goste i pokazala da je vrlo nekulturna i drska osoba. Svaka ti čast na svemu, ostani skroman i bićeš miljenik nacije. Isforsirala je turbo folk pjevača Dženana Lončara pored tebe i sjajne Maje sar. To je toliko bilo ofirno i glupavo, posebno nakon Dženanovog stenjanja uživo. Tvoj glas ga je totalno pomeo.
Genijalan itervju.
Preporucila bih svima koji mogu da odu na Nenin nastup. Najbolji je u BiH ali i šire sigurna sam. Pjeva sve, od stranih hitova do opere i domaćih evergreena. Moj je favorit.
Lep intervju, pametan dečko. Ima super pesme.
Poslušao !! WOW WOW
Dobri Neno...
Dobra pjesma !
Najbolji najbolji najbolji najbolji Volim ga i gledati i slušati
Pred njim je sjajna karijera. Moj savjet je da ne obraca paznju na pse koji laju, jer oni ce uvijek lajati, nemaju sta reci pametno. Mi smo nezahvalni i svako ko se imalo odvoji od prosjeka odmah je nagori covjek. Poznata je ona \" Sarajevo ce ti sve oprostiti samo nece uspjeh\". To se pokazuje iz dana u dan tacnim.
Poslušala sam pve njegove pjesme sto si postavio/la DOBAR DOBAR, NENO od veceras moj favorit
http://www.youtube.com/watch?v=garZ157Gzqc http://www.youtube.com/watch?v=93ARm2I9c6k http://www.youtube.com/watch?v=SKfQ79yuoY8
Mnogo dobar intervju. Vidi se da je Neno pismen momak i vaspitan. Pjevat danas može svak\' ali je važno da je tako lijepo odgojen.
J.E.B.A.O VAS NENO SVE ODREDA !!!