OBN TV
0

Promo / Neki novi klinci: Premijere pjesama Džejle Ramović i Armina Dedića

Sponzorirani članak
Nova emisija show programa "Neki novi klinci" donijet će dobru energiju i sjajne hitove. I ovoga petka, 8. decembra od 20:50 sati na OBN-u djeca će pokazati kako se srcem bori za mjesto pod zvijezdama.

Najsimpatičnija i najemotivnija zabava za sve klince i klinceze, ali i one starije, i ovoga petka oduševit će vas spontanošću, energijom i smjelošću. Djeca iz cijele regije nastavljaju utrku za najljepši glas ispod 14 godina uz nezaboravne pjesme Šabana Šaulića, koje je izvodio gotovo svaki drugi dječak.

Pored "kralja narodne muzike" bilo je i hitova Kaliopi, Ministarki i Marije Šerifović. Večer je uljepšala djevojčica u bijelom koja je sve raznježila emotivnim nastupom. Djevojčica je pokazala i starijima kako se predano radi na pojavljivanju pred milijunskim gledateljstvom.

Ovoga petka u žiriju su se našli Ivana Selakov, Fatmir Sulejmani, Marina Tadić, Ermin Redžić Bubi, Jelena Kostov i Aleksa Perović. Premijerno će svoje nove pjesme izvesti pobjednica showa iz pretprošle sezone Džejla Ramović i finalist Zvezda Granda Armin Dedić.

Show "Neki novi klinci" otopit će vaša srca, iako je u decembru u regiji temperatura ispod nule, ako budete sutra u 20:50 sati uz OBN.