Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...svaka čast......naježih se....... ;-)
akordi-online.com/akordionline , tekstovi sa akordima za sve...
Ja mislio da ce pjevati od Balasa (po naslovu)
Naravno bravo, odlicno je otpjevala iako ne gotivim ovu vrstu muziku :)
Neka je živa i zdrava, ali neću ni da gledam. Za mene je porazno da su u današnje vrijeme uzori oni koji drže mikrofon u ruci ili šutiraju loptu.
Porazno je zbog toga što nisi talentovan ni za jedno ni za drugo. Ako misliš da je to tako lako... Prije svega moraš biti super talentovan, a pored tog talenta koji je 1% ostalih 99% moraš biti uporan i velika radilica, odreći se svih ostalih užitaka u životu, pogotovo ako se radi o "lopti" kako si napisao. Pogrešno misliš... Niko nikome ovdje nije uzor, već je očigledno da je ovo dijete s 10 godina talentovano da pjeva, i treba ga forsirati da bude neki naučnik? Normalno da ne treba..
a zna li pitu skuhat
katoni..vidiš da ti nisi kreten ..bilo bi dosadno...ovako ne seri....što nije uredu sa mojim pitanjem..krkane papanski
nisi rekao u čemu je problem ..moje pitanje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moj drugar Ibrahim, prva brada do vrata Ima sina od četiri i po i uči ga da klanja U tržnom je centru, opasan s dvije bombe Ima četiri žene i bojkotuje reisa Podvrnute tole, podvrnute tole, podvrnute tole Podvrnute tole, podvrnute tole, podvrnute tole Kvazi drugar Milutin, treća brada do vrata Ima sina od četiri i po i uči ga da puca Na dan kad je rođen, tu je posađen čvarak Puca patom po gradu i zbrinut je u Hagu Maljutka u sijenu, maljutka u sijenu, maljutka u sijenu Maljutka u sijenu, maljutka u sijenu, maljutka u sijenu Ona hinja Valentin, crna šulja do vrata Ima sina od četiri i po i nosi "U" na kapi A u Šuškovom selu šuška li se, šuška U zajedničkoj borbi, prišli smo im s leđa Srušili smo Starog, srušili smo Starog, srušili smo Starog
Covjece najezila sam se, divna je, ma sta divna ODLICNA. :D Svaka cast.
Ozbiljno, ovu prvu je po meni otpjevala jako dobro. Druga tako tako, ali prva.... :D
hahah Ukusi su razliciti, ako je tebi bezveze postujem, meni se dopalo. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sam mislio da je danas dan žalosti.....
kikseru, u RS-u cijeli dan drma muzika...