Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan od najvećih umjetnika 20-og vijeka zasigurno. Stvoriti onakvu kompoziciju kao što je "Bohemian Rhapsody" u 27-oj godini života mogu samo posebni. Šteta što je prekratko trajao.
30 godina?!?!? Znao sam da nije bilo tako skoro, ali 30 godina.....
Iranska gejcina koja je sama sebi unistila zivot nezasticenim sexom....HIV/AIDS i dalje hara....
Pjesmu who wants to live forever znamo samo iz filma i tako smo mislili dok je pozadina sasvim drugačija. Povezali smo je direktno sa filmskim događajuma ali srećom.....Freddie ĆE ostati vječno i zauvijek!
Uh hebote...😮
Kad vidim fredija imam potrebu da se skinem go namažem se zejtinom odem o nocni provod tako ima jaku energiju fredi
Samo pazi ko ti prilazi sa ledja tako nauljen
"The Show Must Go On" je otpjevao pred sam kraj života, u teškim bolovima. Ali je dao maximum, i pjesma zvuči nevjerovatno emotivno.
I Want To Break Free je i dan danas visoko aktuelna pjesma kao tema da se otrgnemo od nacionalizma i mržnje koju propagira.
pučki stražnjak..
Pederko, guzio se dobio hiv i umro... bitno je da je on vrhuuunski muzicar
Ako ćeš vrijeđati jednog od najboljih muzičara na polju roka, onda ti je bolje da šutiš...
Niposto u guzu, momci i djevojke.
imao sam nekih 15-16 godina kada je umro a već sam sanjao o tome da budem na koncertu Queena. nažalost nikad ispunjena želja
The GOAT !
dosadam ocami
Neponovljivo https://www.youtube.com/watch?v=_DuoBTJdmds