Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj pa Waters više nije u bendu a Wright i Barrett su preminuli...nije skoro ni blizu onog pravog Pink Floyda. Ovo jedino može biti nešto kao solo album Gilmoura ili pjesme koje nisu nikada izbacili...
Ah, uljepša mi dan Jedva čekam :)
jedva cekam :-) bend za sva vremena...
napokon malo nove MUZIKE nakon svih onih bibera, gaga i ostalih koji ne vrijede ni pisljive bobe. Jedva cekam turneju :))))
Neprevazidjeni Floyd... istinski umjetnici. Ne mogu se porediti ni s kim. Vrh.
misa ti tvoga, dok ja Floyd slusam, zivot prolazi pored mene :( nikako nisam in :(((
@vinja Za tebe jedna maksuzija... Mozda najbolji koncert ikada, a stvar ova, nemam rijeci http://www.youtube.com/watch?v=xNHxTWOKvgM
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pink Floyd je van vremena i prostora, bz obzira što više nisu u originalnom sastavu, jedva čekam da čujem šta su novo smislili.
Oni su izvan svih kategorija. Oni su institucija. Predobra vijest :)))
Premocan bend, jedan od najvecih ikada. Radujem se novom albumu, ako bude slican kao Divison Bell, bice mjera