Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ti si Edo legenda !! :))
thumb up svi koji su kucali \"galant\" na google :D
kad musliman ozeni nemuslimanku ona NE mora preci na islam nego bitna su samo djeca koju treba odgajati u duhu islama.
pa. kre.ten.čino, on se s vama šprda 10 godina. kažeš zagrepčani vole profurati kojekakve idiote iz bosanskih pripizdina. hahahahaha. koja zamjena teza. ustvari, idioti iz bosanskih pripizdina (poput enisa bešlagića) vole malo dofurati do vas, prodati vam fore koje ovdje ne mogu proći ni kod male djece, klepiti grdnu kintu i razguliti nazad. koji ste vi pa.pci. hahahahaha. (enis vozi novog mercedesa, a ti nega isfuravaš iz nekog marutija, koji krelac)
edo ,bobuljicava zivotinjo,debelo cudoviste,bodljikavo divlji vepar,dokle vise pa imali kraja hebote hamid ragipovic besko u ta stau odvratna
Edo je ako nista pokazao da nije nacionalista. Ostali ga duvajte
Edo ti si cifut i vrati se odakle si dosao, neprimamo sestokrake zvijeri !
bolje ga jaci kosor zakrhaj,simpa ste obadvoje,a prevoz ti jerijesen onda,ionako se slihtatesvi tamo,pogotovo hari a i halid a ti sk najgork slihter i picek alafo bosna ovo ono
U Zagrebu svi odahnuli kad se frajer konačno odselio u Izrael. Inače zagrebčani vole profurati kojekakve idiote iz bosanskih pripizdina pa se onda podmuklo i mučno šprdaju s njima. Ako znate za Malnarevu Noćnu Moru Jajana,Bracu cigana....... Ali Edo Majka je daleko najveći idiot koji se zapalio na tu šprehu. Te njegove jadne pjesme, tekstovi, glazba, to je između smješnog i žalosnog. U Zagrebu guzio jednu purgericu, ali ga ona otpepala kad je vidila koi je to bolesni idiot. Evo djeca mu fala bogu idu na vjernauk i nisu povukli njegov banliluk. Siguran sam da ni izraelci to neće dugo trpit neko da će ga prije ili poslije iskipati na kakvu bosansku divlju deponiju smeća gdje i pripada.
nisam znao da Banovici imaju radio!!!!heheeheh Frenkie na Jam u Banovicima je ovako poceo.heeeeheeeh
sta\'c on,ja mu probacivo kroz noge
Mislim da bi se Edi svidjela ova grupa -- trebao bi pogledati i njihove ostale pjesme. http://www.youtube.com/watch?v=D5sXrFKxaW8 Slobodna je rima, pa znate...vjerovatno bi se i njima svidjela neka Edina pjesma.
koji papak (smijeh)
TAMAN DA JE 17 puta cifut,vi njemu opanke ne mozete obrisati. lik je sultan!
Cuj cole111, jel to nije dovoljno dobar \"bosnjak\" da podrzava nacionalne lopovcine i kao neki prihvati ponudu da odrzava koncert za koju milju da iste te lopovcine promovise ili ipak ih javno kritikuje? Bistar si ko miljacka. :) Kad je ovdje svaki drugi komentar ovako nacionalno obojen nije ni cudo sto nam je drzava propala ko kauc, nek si Edo pobjego iz ove kanalizacije gdje nacionalisticka gov.na igraju kolo. :)
mozete ga vi edi svi p.o.p.u.s.i.t
EDOMAJKA Get a life man. Go back to israel where you belong. ASSHOLE!!!