Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...uz pratnju Orkestra za svadbe i sahrane." :)
Baš, nidje veze. Biće opet " Ka-laš-njikov. ojhaaa !!!"
Gutic nema pojma ko je Bijelo Dugme on preferira vise Refku i ahbabe
Bego Gutic , kao vrsni poznavalac muzike , prosto je odusevljen idejom da se odrzi jedan takav koncert , jer on inace podrzava kulturu a pogotovo bendove kao sto je BD . Znaci frajer odron da ne moze veci bit , a ubijedjen sam da je taj dan saznao za BD . FUJ
Brega najpopularniji izvodjac ciganske muzike
Vala sto se mene licno tice Bijelo Dugme i svi njegovi clanovi osim Tife i Bebeka su supcine koji niti vole niti zele dobro Bosni i Hercegovini.. Sto se Bregin glas nije cuo tokom stradanja njegovih sugradjana u Sarajevu.. ??
Bez Bebeka, nemoj dzaba. To nece biti koncert BD-a, nego cinci linci Breginog orkestra. BD je dao od sebe sve 2005.g. na Kosevu i tu je bio kraj.
Koje ba Bijelo dugme?
bez mene ko domina...
fali Bebek...
realno su folkasi, al eto
Plagijator bio, plagijator ostao. Zna se ko i do kada je to bilo Bijelo Dugme. Mogu samo zapjevati "Kad bi bio Bijelo Dugme"... Naravno ako ovi iz pratnje to znaju.Dabogda.
pjeval' onaj što ga je ajanović flašom po glavi?