Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VUKASIN? Eurosong treba biti ozbiljna manifestacija sa vrsnim, iskusnim pjevacima ili mladim ali vanserijskim talentima.. Gdje je tu Vukasnin? KAtegorija \"Krestavac koji se stidi svog porijekla\" ne postoji!
nismo zasluzili ni da odemo s ovakvom pjesmom a kamoli viseee!!??....grozan glas stas i citav dojam.....vukasin pusiona!
Decko je fantastican. Odavno nijedna balkanska zemlja nije imala toliko dobrog predstavnika.Od izgleda, stajlinga pa do pevanja i siguran nastup, sve je bilo za 12-ticu.E sad mozda pesma nije bila evroviziska, ali on je zaista napravio cudo i Bosnu dostojno pretstavio. Pozdrav iz Evrope
dobar je vOoki i mislim da nije ok dijaspori sto nije glasala za njega zbog imena s obzirom da je nakon 3 godine jedini predstavnik koji nas je predstavio bez i jednog jedinog falsa dok je pjevao Kad se sjetim samo Davora kad je zamalo zagrestao na pozornici ili Harija koji je u prvom polufinalu drhtavim glasom otpjevao Lejlu Zato ka\'jem nije vam fer dijasporci sto voketa niste podrzali
ovo i jeste uspjeh bar za našu zemlju.mi smo ba jadni.Kakvi mi i eurosong.Joj,majko moja.
Cuj zasluzili vise, ja sam se iskreno nadao da nece uci ni u finale i sam ulazak u finale je bio previse, ovo je definitivno najgori moguci odabir za prestavnika BiH za eurosong do sada u voih 18 godina prvo covjek gotovo i da nema nikakvih vokalnih sposobnosti, talenta, karizme a o pjesmi da ne govorim nidje veze s vezom, kao ni smisla za oblaceneje, bas nema nista sto bi ga isiticalo na bilo koji nacin. A ad neg govorimo o tome da nema sniljene nijedne pjesme a kamoli hita ili alnuma, ja stvarno neznam sta ti ljudi u organizaciji eurosinga bih misle prije svega mislim na ono Kukrica i Čengićku, sramota da ne moze biti veca
Djeco draga, knjigu u ruku i naučite pravopis i gramatiku, umjesto da ovdje baljezgate gluposti o nevažnim temama. Naučite razliku između č i ć, je i ije, pravilnu upotrebu padeža, itd. Jako ste nepismeni, sram vas bilo.
Mi pravi bosanci i hercegovci ni za albaniju nismo htjeli glasati, samo za nasu bracu turke. I oni nama jedva dadose neki poencic, samo da se bas ne iznerviramo skroz a sve azaharbajdjanu. I slovenci i nista i hrvati manje nego servima i tacka a ja stalno govorim kako nas vole a njih ne vole al djaba.
sta bi sa onom milionskom dijasporom i njenim glasovima, Allahu dragi, ja stalno govorim da nas je 2 milijona u svijetu a gledaj...nigdje patrijote i pravog Bosanca i hercegovca, Bosnjaka, Bosnijaka, Ilira, muslimana. Probudite se Bosanci i Hercegovci, narocito Hercegovci i sljedeci put mobilne u ruke a ne da nam zlocinacki Servi dokazuju kako je njihova dijaspora jaca i tako vani i tako unutra i tacka. Cak i siptarska oni su vrijedni bili. Mi smo svi glasali za Tursku a oni nama uvalise Azahrabajdzhan!!!
@Ikona....BRAVO!
@MM Ne kaže se musliman nego Bošnjak yebem ti mater srpsko-komunističko-yugonostalgičarsko- zaostalu. I ovaj š u p a k Vukašin (čuj Vukašin yebo te!!!!), ni u jednom svom obraćanju nije spomenuo da predstavlja BiH,bilo je očito da to izbjegava. Nema veze...balinkure svakako ovlaže kad ga vide i dale bi imetak da im ga gurne. Bez obzira na lobiranja,komšijska preglasavanja,na kraju na Euroviziji uvjek pobjedi najkvalitetnija pjesma,tako da je i bosanska ekspedicija sjela tamo gdje i pripada.Na 17. mjestu, kojim su Dejean i Maja zadovoljni jer će tm svojom zadovoljštinom opravdati i svoje kurčenje i trošenje para i slijedeće godine.
E moj Sarane, dobijes 1500E honorara za pjesmu. Toliko kosta avio karta ono dvoje sto su debelo naplatili ovaj cirkus kao i svake godine
Iskreno,scenski nastupo i sve ostalo je bilo jadno.Meni najgore do sada od svih..
Eto na ovom Eurosong-u je dobila iskusna pjevačica sa 10 platinastih albuma i nevjerovatnim glasom. Haj ne se..r.i.te više. O kakvom se takmičenju radi dovoljno govori činjenica da je Srbija sa onim (ne znam ni šta je) ispred nas. Naša pjesma je imala i glavu i rep, tj. sve što jedna pjesma treba da ima. Solidna interpretacija, nastup koji odgovara toj vrsti muzike (šta je trebalo da se neke gole trebe bacaju iza njega k\'o na Grand show-u). Sve u svemu ja sam zadovoljan pjesmom koja nas je predstavljala. U odnosu na Backovića, Pršeša, Martine i ostale nadri-umjetnika ovo je bila arija. Što se plasmana tiče tu najmanje odlučuje kvalitet i izvedba pjesme.
Dajte ljudi, prestanite sa tim zlim komentarima. Neki od su pravi kreteni. Vukašin jeste dječak is RS koji je živio u Srbiji i ne zna bolje od toga. Za enegleski mu se ne može ništa reći, ali vidim da ima gomila lingvista i vokalista ovdje što komentarišu. Meni je engleski maternji jezik i mogu reći da Vukašin izgovara isto kao i npr. Anthony Kiedis is RHCP. Šaran je dobar kompozitor, ali njegove pjesme nisu za Eurovisiju. Ekipa BHT radi svoj posao najbolje što može, ali ... Problem je ova zemlja, način biranja ... kako se biraju političari koji je vode, tako se biraju i predstavnici za Eurovisiju i ostala takmičenja. Vukašin nažalost nije predstavljao svoju zemlju, jer je i nema. Krivite idiote koji vode državu, od predsjednika predsjedništva, vlada, kantona, itd. do onih koji odlučuju ko i kako će predstavljati BiH. Onda ćete imati pobjednika.