Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka ti je vječni rahmet Lennone, a tebi sretan rođendan Morrisone!
All we are saying is give peace a chance
TI STO SI REKAO ILUMINATI,PRATIMO TE STA PISES OVDJE
Bušilica Za Kosu!
na DATUM rodjenja ne na godinu rodjenja, upravu su oni
zadnjim komentarom si dokaz\'o da si baš glup :D muzika, popkultura i sve ostalo ti je predodređena stvar nekoliko pojedinaca radi kontrole lakoumnih i manipulativnih masa, upravo kroz te medije i \"pop kulturu\" :)
koja greska sa morrisonom.. rodjen je mnogo ranije a ne 1971 !
moj ti svjesni Gospodine ili Gospodjo pitat ces se ti puno toga,pa ces tek onda shvatiti da su nas sve umno poremetili jos davno,tako da ne razumjes pitanje,a ni odgovor...a poruka je puno i SAMO ZA SVJESNE.......
JOHN LENON I SALKO ZILĐIĆ
@pitaj, ti si već umno poremećen...
masonska su to posla, sva ova kultura i muzika
JESU PESINAVI
MOJ LENNON KAD SI VEC TAMO SA ONE STRANE POSTAVI PITANJE I PITAJ ZASTO NAS PROTJERA IZ RAJA ZBOG JABUKE ILI ZBOG KRASTAVCA I BANANA I STA BI SA PATLIDZANOM,DA LI KO BI PROTJERAN IZ RAJA ZBOG PATLIDZANA,PA DA BAREM SAZNAMO ISTINU I MI I ADAM I EVA PREKO TEBE.SAD SE DONOSE FETVE DA SE ZENAMA I LJUDIMA ZABRANI NEKO VOCE I POVRCE JER DIZE TENZIJE,A ZENAMA IZGLEDA SVE TREBA ZABRANITI,PA I DA JEDU,JER I TAKO SE BORE DA SU MRSAVE,A BANANE DEBLJAJU I MOZAK I TJELO I IZAZIVAJU I MUSKI SU IZGLKEDA PROTIV BANANA JER MNOGIMA JE MANJI OD BANANE PA SU LJUBOMORNI POSTALI NA BANANE,JER ONE BOLJE ODRADE POSAO U KREVETU.PITAJ ZELIMO SAZNATI ISTINU LENNON MOLIM TE DA ZNAMO STA JE ZABRANJENO,ALI NE SPOMINJI PATLIDZAN SAMO BANANE KRASATAVCE I JABUKE.ZASTO BI ADAM I EVA PROTJERANI IZ RAJA.HOCEMO ISTINU ISAMO ISTINU.CUJEMO SE LENNON CAO VOLE TE BOSANCI I HERCEGOVCI I SLUSAJU TVOJE PJESME,A ZNAMO DA SI NAS CIKO JER SI VOLIO MIR I SLOBODU.KOD NAS OVI NEKI DONOSE FETVE RAZNE,TAKO DA ZNAS O CEMU SE RADI.
ILLUMINATI ŽRTVA