Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fina je Maja, lijepo pjeva, ali pjesme dosadnjikave
E, zato imas Cecu i ostale Cice Mace.
@derion Kunem se da je tebi draže čuti Cecu i ostale Cice Mace nego većini sa ovog portala, pa ne rise majke ti. Komentar bi bio OK da si napisao ,,.pa zato imaš Gocu Tržan i ostale pjevače zabavne muzike, a ova Maja zaista MJAUČE, TIPIČKO MJAUKANJE, SAMO ŠTO DUŠU NE ISPUSTI JADIKUJUĆI I ŠAPČUĆI, OVDJE NEMA PJEVANJA, OVO NEŠTO KAO RECIOTOVANJE.
Bravo za Mayu Sar,sve cestitke,prelijepo pjeva i ima savrsen glas,talentovana,obrazovana,mlada i lijepa. Sta vi znate,vama samo valja jana maca meca ceca seka pokazu malo sisice i dupeta masa se nalozi uu jest dobra pjesma fuj seljakluk zesci znaci turbofolk fuj dno dna.Maya Sar je talentovana umjetnica velikog srca i zaista pravi muzicke carolije,mozda vam smeta sto se ne skida nego sto pjeva aa a vi samo znate pljuvati,primitivci fuj fuj fuj dno dna znaci dno dna. lupajte sad minuse turbofolkeri i primitivci!!!!
Pored toga sto treba da bude kvalitetna, muzika treba da bude i interesantna da bi nekoga privukla. Nina Badric ce me privuci uvijek, Maja nikad. Jednostavno dosadno.
prava umjetnica
Kakav smo mi zavidan narod. Fuj..
@selzor da, i kako smo mi ograniče i glup narod pa ne možemo da podnesemo da ono što se sviđa lično meni ne mora da se sviđa i nekom drugom. Ukusi su različiti a ako mi se ne sviđa interpretacija Maje (kao što mi se ne sviđa jer ovo nije pjevanje nego mjaukanje) to po tvome znači da smo zavidni, Fuj tebi.
maya kar
znaci maja pjevala i ujedno izvodila madjionicarske trikove pa je doslo do carolije
gagahahahah