Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klinacki.😊 Sigurno su glavne face u svojoj skoli.
sjecatel se one " sto si mucko kolu"
sto sto sto si mucko kolu
@Visoko-69 Džony??? 😨 Čemu ovo ipsilon (y), ako je u imenu stavio Dž?
Corleone prosipa cetnistvo po fb, a kako repa, to me apsulutno ne zanima, al ugl je nacionalista.
vid grafita i urnebesa
Klix radi na promociji četništva?
SRAANJE teško. Samo me čudi da je ovo klix objavio...
jos pure jesti...
Zao mi je samo sto nece uspjeti na nasim prostorima
Joooj momci loše totalno... Helem trudili ste se i valja nam za to odati priznanje. Kilavo brate,tema nula bodova,kao da nemate socijalno-političkih problema ili imate,a ne smijete o njima pjevati. Udrite po političkim idiotima, prozivajte ih imrnom i prezimenom,jebite im mater u pjesmama direktno, jeste vidili kako to Edo i Frenki tuku sve redom. znam da ćete čitati ovo.
Mora da se salis. Niti njihovim pocecima niti godinama prilici da ikoga prozivaju imenom i prezimenom, a i valjda postoje i druge teme o kojima se moze repovati osim rata i politike. U kojim pjesmama Edo i Frenkie prozivaju nekog imenom i prezimenom? Znam za pjesmu "Jadranka".
nije "trista" vec "tristo", da li ces reci "sedamsta" ili "sedamsto"
Tebra, gramatika ti je ono skroz last century, ku'iš? Ali ozbiljno, od svih ljudi koje bi trebao učiti pravilnom govoru, reperi su zadnji jer njihova umjetnost ti je takva sirova, iz duše, bez lektoriranja.
@Onaj mali apsolutno si u pravu
dobriii ste dečki.. nEje loše :D
@grmecgora hahah paćeniče ugini 😂