Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kera gospodin.
Nisam ovo ocekivao, odlicna je pjesma, smek 70ih, malo punchy drums.....RIP kolateral usput.
Sta je ovo zavladalo scenom? Opet djeca bogatasa! Prvo Cikoticev bogatun koji repaa o getu (cuo raja prica) Onda sincicna onog sto drzi Eurohaus klizi po mahali beli u nekoj limuzini sto je babo iskesiro. Pa sad i ovaj, ciji je ovaj?
pa ne znam da li pratis zapadnu muziku , ali 90% svih muzicara sto vidis u top 100 su djeca bogatasa ili djeca nekog muzicara/producenta .
Ide na MTV
kakvo smece...sta mu je??
predvidjam mu karijeru ''zna me rodbina i iskompleksirani hipsteri koji slusaju fol kvalitetnu muziku''
Glupost
Top svega mi
Muzika odlična, a pjesma... može i bez nje. Nesuvislost odvlači pažnju od muzike. Radije sviraj melodiju, biće mnogo bolje.
dobra je pjesma ovaj je izgleda napustio grupu helem nejse sad samostalno nastupa
Ma nije on Helemnejse lave moj dobri
jel ovo onaj Selmin mali, ministrov?
@Bosna znaci amidzic
A STA vam smeta Selmin mali...Momak kreativan Lafčina,Nekontam ocmi to
Ovako je zvuč'o Oliver Mandić kad bi pojedi desetku ćevapa u kajmaku.
E moj Bože, vidiš li ti nas? Zašto nas testiraš? Od Dugmeta, Indexa, Štuka, Zona i svih ostalih do ovog zločina je dug put. Čiji je ovaj retardinjo? Ko ga gura? Ko kešira za ovo silovanje naših ušiju? De mi ostavite komentar makar 5 minuta da dobijem odgovor pa onda brišite.
@HejBa cudni su puti Gospodnji, pa tako i "ovo"... nesto... jer " ne zna primitivizam, sta je to minimalizam" ;)... nekad mi bude zao danasnje omladine, "novomilenijalaca"
radite li gdje ? :D
Stoposto Selma Bajrami