Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzmite vi gitaru u ruke i odsvirajte bilo koju pjesmu od njih,pa da vidimo kakve ste face P.S.Ako ikad uspijete nadam se da neće niko kupiti vaš CD S&A
Dio jedne nove stvari mozete skinuti ovdje: http://www.negativezeroband.com/frantic.mp3
Ma nemam ja problem sa njhovim sadasnjim soft rockom :), samo nek' ne seru da ce im album biti zestok. Decki su sada bogate stare seronje i normalno da ne mogu sada izbaciti nesto zestoko ili agresivno. Na koga oni sad mogu biti ljuti ? Na Napster ili internet ? :) Ma daj... Ljudi stare, recimo da se i razvijaju muzicki ukusi. Sve je to ok, al' nek' popuste sa tom foluskom, mi cemo napraviti jos zesci album nego Kill 'em all. Al' kao sto neko rece, zivi bili pa vidjeli. Da Bog da ja ne bio u pravu.
ja sam uz lycos-a 100%.
Ma uvijek vi svi ocekujete nesto EXTRA pa kada ste toliko pametni gitare u ruke i ZESTOKO TRZAJTE a ljude koji imaju vise fanova i poznanika nago svi mi ovdje ostavite na miru.
Svi oni koji imaju utisak da ce ovaj album da bude mlak i labav kao zadnja dva, debelo su se ZAJEBALI!!! Ako dozive da poslusaju novi album, mozak ce im prsnuti do neba. Jedna je METALLICA!!! Uvjek zestoka. A sada jos zesca. Ustanite kada spominjete to ime. Zlobnici neka umru u mukama!!! HAIL AND KILL!!!
Ma iz albuma u album oni su manje zestoki, kako su krenuli prijavice se za Evroviziju...
ma jesam, ali ovaj album ce biti tezi i brzi, u ostalom ne mozemo nista pricati dok ga ne cujemo. Jedva cekam Juni.
Ma cuo sam ja to i citao sam o tome. Samo ista foluska je ispaljivana i za prosle albume. Rezultat i jacinu tih albuma si vjerovatno cuo.
ne novi ce album biti tezi i brzi nego njihov prvi Kill 'em all. Ako razumijes engleski porobaj ovaj link: http://www.encycmet.biz/news/2003-04-02.shtml Bice tezi nego bilo sta sto su do sada uradili, nadam se.
ma metalika je zakoooooooooooon
Novi album ce biti kao i proslih par. Prvo ce Metallica da prica kako su se vratili zescem zvuk, da bi na kraju sam album komfore mogao ici odmah iza albuma Oasisa :)
James, Kirk, Lars i Rob - bogovi heavy metala. Najbolji rock/metal bend ikada.
metalika zakon ba...nikad nece dosadit!