Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prejaka grupa puno bolja od dansnje skripe od muzike
Trust I seek and I find in you Every day for us something new Open mind for a different view And nothing else matters
Gile nisam znao da si od ove fele?! :D
mhmmmm! jos nesto?! mozda cas iz kulture?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Đe je sad urbana elita da napise: Ovo je muzika seljacine a ne neke cici, mici, viki, seka. Nema veze sto znaju samo Nothing else matters (a mozda ni tu).
@Lejlina_sestra Urbana elita traži koga će da mrzi iza 12:00 h
@Sandzaklija, metalika ima toliko poklonika na cijelom svijetu da ih je vrlo tesko sve strpati u kategoriju "propaliteta". Nemam nikakvo sjecanje, niti mi je bitno ko sta slusa, ja slusam sta se meni svidja, nebitno ko to jos slusa. @Hiran Urbana elita je malo tuzna skupina ljudi, citav zivot rade ono sto misle da je urbano, ni ne stignu da rade ono sto vole. Nije ni cudo sto im je mrznja hobi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!!!!!!!!!
Operite kosu metalike.
pijanist Lang Lang ? Koliki mu je ?
Jaoooooooooooooooooo hoćel ko sa mnom na dodjelu :) Ojjjjjjj hoću ićiiiii :)
e ne mere
;(