Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne contam to za green day..gdje je tu Nirvana, ipak je grunge oznacio 90 te..ako ne Nirvana onda neko drugi iz te klape kao npr.Alice in Chains, Perl Jam il Soundgarden.... Pa gdje je onda Radiohead, peppersi, oasis...Bruka bendova za nabrojat koje su po mom dosta vise uticajniji i jaci bendovi od Green Day...
CUJ green day :D
Hahahahahahahahahah... Metallica je rock? Otkad to? Green day drugi? Shitknot treći? Svi nabrojani bendovi sviraju potpuno različite žanrove, nebi ih trebalo uspoređivati... Ali, neka, ovi su skupa stavili i heavy i thrash metal, i alternativu i tzv. \"nu-metal\" ko što je slipknot i chemical romance... Slipknot prije 15 godina nije ni postojo. Ako ćemo realno...scorpionsi bi trebali biti na vrhu, oni sviraju pravi rock. A ne ovi kreteni. (to se ne odnosi na Iron Maiden i Metallicu)
za sve koji bezveze pricaju o green day-u OVO NIJE ZA NAJBOLJU GRUPU U POSLJEDNJIH 30 GOD. NEGO ZA NAJUTICAJNIJU ATO GREEN DAY JESU SIGURNO
ovdje je priča o najutjecajnijim bendovima ne najboljim. nemoguce je danas odrediti koji je najbolji bend. Ja sam Nirvanu poceo slusati 94, i bila mi je najbolji bend tada i danas je a kada sam ih prvih put cuo nsiam znao da je Kurt mrtav jer sam u Sa bio za vrijeme rata, ta informacija do nas nije dosla. i ovo je po izboru čitalaca njihovog magazina. kad bi se uradila anketa na svjetskom nivou sigurno bi bilo drugacijih rezultata. @baho Kerrang je britanski magazin
Hm, naravno, pored Metallice tu su i Bon Jovi, Europe, Guns n Roses.. Ovo su sigurno najjači bendovi, naravno rock-prelaz na metal... Oni i napravili su najviše, Međutim, Gunse i Europe su ti raspadi uništili. Evo preporuka dobrog benda \"Heroes del Silencio\"- Španci, sviraju za 10.. Entro des tierras, sirena varada, to su hitovi, poslušajte.. Gary Moore je veličina takođe.. Pozdrav..
Fazlija je najuticajniji umjetnik
Nirvana poslije Kurtove smrti je prestala da postoji, a ne postala popularna. Nevermind je imala milionski tiraž prije smrti itd itd. Ovo ostalo i nije tako glupo ali taj dio \"još nešto\" je niđe veze.
Da je ovo par godina unazad sigurno bi Iron Maiden bio iznad. A onda bi tu valjda isplivali i Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabath... od ovih \"žešćih\", pa gdje su Stonesi i ostali A pored toga ovo su radili Ameri ako se ne varam. Volio bih vidjeti kako bi anketa izgledala kod nekakvog britanskog lista. Pored toga, Metallica je jedan od najboljih bandova svih vremena. I vjerovatno najveći američki band. Jos nesto: Bez veze je pametovati kako je tamo neki grunge i slicno utjecajniji od onoga sto se vecini svidja. Nirvana ne bi imala ni 10% popularnosti da se onaj kreten nije ubio. Ali izgleda da je smrt laksi nacin od rada da se prodas.
Metalika je moj dobar drugar Metalika Metalika
My chemical romance ??? A nigdje Gunsa
Nije Chemical Romance već Chemical Brothers lol. RCHP is the BEST
Od srca cestitam metaliki... cuo sam da dobro peva i da ne zabusava.
Kakva je ovo anketa dogovori podatak da je Green Day ispred Maiden :D \\m/ Up the Irons!!!
BON JOVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tallica for life
a mile kitic?