Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EKSKLUZIVNO: Dino Merlin, napisao baladu za pop pjevacicu Anastaciu. Pod nazivom Ja sam serifa iz butmira. Singl izlazi u Gorazdu, a promocija je u d.vaklufu, menadzerica Bernarda Tolic, sofer Deen, a spec gosca je DSona Karres (Tuzal) je muzla. Vas DinoDeen2004.
Anastacija je zvijer od zene najbolja si-volimo te!!!!!!!-a bude li se Adi Sarajlic pitao i budale poput njega izumrijet ce prava muzika i pjevaci,a ostat ce samo seronje i zadnji sljam "DJ-evi"
ima mocan glas ova Anastacija ko su ovi na slici, vidi ih kakvi su ahaha brukeee evo i plavusa je bez teksta ostala hehe
ima mocan glas ova Anastacija ko su ovi na slici, vidi ih kakvi su ahaha brukeee evo i plavusa je bez teksta ostala hehe
` `
Ima li gdje Dine Merlina sa novim albumom?