Predstavili album "Tragovi u sjeti"
14
Matija Dedić i Zoran Predin održali sjajan koncert u BKC-u
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrLVyI , [url=http://izlrhaipygiv.com/]izlrhaipygiv[/url], [link=http://wxvjuauvqnus.com/]wxvjuauvqnus[/link], http://kjekhakbqalr.com/
JHJw5a , [url=http://onxdyxmiumyn.com/]onxdyxmiumyn[/url], [link=http://kcnofyfckknf.com/]kcnofyfckknf[/link], http://vxybhtauvhln.com/
XJRwGg lrshhyyxemvj
Hey, that\'s the greaestt! So with ll this brain power AWHFY?
Nazalost nisam bila na koncertu, ali znam da je bio vrhunski. Drugacije nije ni moglo da bude. Pogledajete, samo su 3 komentara na ovaj koncert. U Domu mladih je gostovala neka nizerazredna pjevaljka. Taj Dom mladih je nekada bio jedan od jacih kulturnih stupova u nasem gradu, a ne kafana. Ono sto sigurno znam to je, da se covjeka mora podici na nivo kulture, a nikako kulturu spustati na nivo covjeka. Ali, nazalost nekultura, neukus i primitivizam je otisao predaleko. Ipak me veseli da je BKC bio pun i da se nadju ljudi koji znaju prepoznati i uzivati u necemu sto je kvalitet.
Bio sam na koncertu i sve što mogu reči da je bio istinski doživljaj dvojice vrhunskih muzičara! Matija je majstor na klaviru, a Predin je još jednom dokazao da je jedan od najvećih muzičara ex Yu rock scene! BKC je pun pogodak za ovakav koncert i i uživao sam 2 sata slušajući i gledajući dva majstora. Tačno je da je blic zabranjen, a i slike u onom prigušenom svjetlu vam ne bi valjale. Slikao sam bez blica i slike su ispale odličn!, Boje su bile prirodne za razliku da sam slikao sa blicem gdje boje bile izvještaćene i sloke bi bile pune šuma!
Da si nekada bio na koncertu u BKC-u znao bi da je upotreba blica ili nekog reflektora zabranjena, sto dalje implicira da je nemoguce fotografisati ili snimati publiku.
Gdje su fotografije publike \"prepunog BKC-a\"?