Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je cuo za ovoga lika neka nam se slobodno javi u komentarima necemo mu nista.
još jedan od pjevača koji obožava Sarajevo kada treba doći uzet lake pare
Kako ste bezobrazni... Upravo zbog takvih kao sto ste vi u komentarima, Devito je zvijezda, a slavuju Matiji se malogradjani rugaju kao "ko je ovaj". Potrazite i poslusajte umjesto sto lupate u komentarima. Ovo mu je jedan od prvih ili vecih nastupa u Sarajevu, nemaju svi srecu da postanu preko noci zvijezde! Malo podrske mladim ljudima koji lijepo i o lijepom pjevaju, zasto samo negativu prosipate primitivci jedni?
Citajuci komentare i ne cudi da je Prijovicka vrhunac talenta, muzike i kulturne emancipacije. Drzite se vi jale, bube, prijovicke, ace i slicnih.
što su zvijezde granda u malom to je Sarajevo u regionu. svi žele da se testiraju i licenciranju baš tu. bujrum stranče možda postaneš domaći a domaći je svaki koga prihvati sarajevo
Niste ni mogli cuti za njega- od skora je postao popularan…u Hrvatskoj je decko na Otvorenom radiju (najpopularniji hit radio) non stop. Super pjesme ima…ova s Eni Jurisic je hit, ako je niste culi to znaci da slusate Bir radio ili Kalman
Odličan izvođač. Moje preporuke. Bila sam na koncertu u Mostaru. Opet bih sve ponovila. Bravo, Matija.
Hahahaha
I ja kada idem da uzmem Keš hvalim oštecenog
Za Amiru koja se u njenoj 46-oj godini bori s rakom dojke pokrećemo apel sa brojem 17043. Pozivom donirate 2 KM, a vas molimo za podjelu apela.
U kojem regionu je ovaj zvijezda? Gdje ih izvlacite vise da mi je znati.
Siguran sam da je vise ljudi culo za Maru i Derventske loleili Kalesijske tvuke nego za ovoga ha ha ha
Volim muziku i pratim vala koliko mogu ali za ovoga nikada cuo nisam.
eee moj Cvek... u sve se kontam al za tebe nikad čuo...