Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pula je nasa!!!!!!!Bar nam ne treba viza!!
...nek se gone sto dalje odavde...daleko im kuca od moje bila...
Hajmo se skupit kombi folovi idemo djuture u pulu :)
i ja bih u pulu... jebeš ovo prkno
Pošto moraju biti iz Hrvatske ja sam definitivno za METROBOLIK, za neupućene ---> www.metrobolik.com
ja počinjem skupljat pare šta mislite ko bi bio dobar za predgrupu?
Dobar je novi album. Sta bi od one optuznice za pedofiliju ? Mozda Merlin organizuje da Massive nastupi kao predgrupa ;)
vidimo se u puli.... ;)
hallo ljudi...nije do massivaca...nego do nas...nasoj drzavi treba firma koja se bavi dovodjenjem velikih muzickih imena...vjeruj te da bi massive attack vrlo rado dosli u bosnu da sviraju...al neko to treba i da plati...a to bi trebala da uradi ta firma...koju mi nemamo...normala... ...zato vi idete na sandala...i ove ostale dzigere...i zato nam vise od 50% mladezhi slusa turbo folk....i zato se ide na lose party-e,i zato zivimo u ovoj losoj DRZAVI...eto...
pa polako ljudi mi smo tek izasli iz rata :)) pa trebate i te ljude shvatiti nemogu oni dolaziti u "ugrozenu" zonu, ali ohrabravajuci su podatci da cemo i mi imati slicne koncerte za nekih 15 do najvise 20 godina, zato SABUR
ima i ta varijanta....
ili da se fino uputimo u pulu
nama ostaje da sisamo motke...
Blago Hrvatskoj!!!
hoće li ikada iko doći u ovu našu zemlju??? Milioni i milioni super actova dolaze u tu jebenu Hrvatsku, mislim, hoće li se ikad neko sjetiti naaaaaaaaaaaaaaaaaas?