Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman da je svaka pjesma opjevana bolje je da dolazi Massimo nego neka srpska turbo-folk droljetina.
Nije svako svemu dorastao. Tvoj mentalni sklop ionako ne ide dalje od DJ Krmka, prema tome drzi se pomenutog svinjceta, mada je Goran za tebe pojam inteligencije jer je samo uvidio kako od polupismenih primitivaca poput tebe uzeti lovu.
Loš zvuk.
Ne kaze se dodirnuo nego dirnuo... Ne bi bilo na odmet da se malo gramaticki obrazujete, ipak ste novinari
ospem se kada ka cujem.
gdje ih je dodirnuo?
Uz sve moguce prednosti koje nam je \"donio\" internet, ima i dosta negativnih... kao npr. kad neki polupismeni lik vrijedja, konkretno Massima, iako nema pojma o muzici...bar ne ovoj koju isti izvodi.
hahahah publike od 60 do 66 ... :))))
Massimo my ass, lik je odron.
niste prenijeli kada je neki dan dirao i zenicane
Mani nikad nije bilo jasno ko moze slusati njega??? Kako svijet ne vidi da on pjeva opjevane pjesme i tako zaradjuje! Kad je zadnji put otpjevao nesto svoje? Mnogi pjevaci pjevaju tudje pjesme ali ovaj????...pa to je prevarant koji se nicim ne moze opisati. Pali mu to. Svi nasjeli na \"njegov glas\". Koji glas? Obicni narkoman. Jedan DJ Krmak bar pjeva svoje gluposti i ima ljudi koji vole te gluposti ali ovo............ne znam s kim da uporedim ovo? Da ovo>>>