Koncert u BKC-u
0

Massimo pjesmama dodirnuo Tuzlake

Piše: D. Brkić
Foto: D. Z./Klix.ba
(Foto: Darko Zabuš/Fotoservis)
Massimo Savić, hrvatski pop pjevač za kojeg kažu kako je najoriginalniji muški vokal u regiji, održao je u subotu uvečer koncert u Bosanskom kulturnom centru.

Massimo se obradovao nastupu u Tuzli, a za koncertnu salu BKC-a rekao je kako mu se izuzetno sviđa. U obraćanju novinarima rekao je kako se on pred koncert ponaša kao da mu je prvi i za svaki koncert ima posebne pripreme.

“Snalazim se na sceni i u svim prostorima. No, nisam rutiner. Uvijek se ponašam kao da mi je prvi koncert”, rekao je Massimo.

U Tuzli je pjevao oko 150 minuta, a publika ga je u dva navrata vraćala na scenu. On im se odužio pjesmama sa starih, ali i novog albuma. Od publike se oprostio s pjesmom “Laku noć”.

Inače, u 150 minuta svirke Massimo Savić je publici pričao o tome kako je pjesma nastala, o saradnji sa kolegama… Akcenat je stavljen na promociju novog albuma “Dodirni me slučajno”, a opšti utisak nakon koncerta mogao bi glasiti kako je Massimo svojim pjesmama dodirnuo Tuzlake koji će, sasvim sigurno, dugo pamtiti njegov koncert i pjevušiti stare i nove hitove.