Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja kad čujem ovog adama odmah mi se prisere :P
i ova grupa zna svašta pričat. sačekajte malo, nemojte ništa prognozirat. Nikad se ne zna šta sutra donosi. Odlični su kao grupa. A ovaj što poredi Maroon 5 sa Tokio Hotelom nema pojma. Care, preslušaj njihov album možda ti se svidi. Imaju ljudi super pjesme. Slažem se da Tokio Hotel slušaju curice u pubertetu, glup bend skroz. Maroon 5 kao grupa je mnogo zrelija od Tokio Hotela. I pravo da ti kažem Tokio Hotel; brate ne valjaju ništa. Stvarno ne znam ko to može slušat :)
MAROON 5 NIKAKO NE MOZES POREDITI SA TOKIO HOTELOM, NIKAKO. TOKIO HOTEL SLUSAJU CURICEU PUBERTETU I MUZIKA IM JE SRANJE. MAROON 5 IMA ODLICNE PJESME KOJE ZASLUZUJU PAZNJU DOK TOKIO HOTEL NEMA NISTA DOBRO DA PONUDI. ONI SE NE POREDE SA STONESIMA U MUZICKOM SMISLU NEGO KOLIKO DUGO SVIRAJU:
gay grupa prava...mogu se mozda porediti sa tokio hotelom i slicnim glupostima
Vala bas...svasta
Oni se porede sa stonesima ?! C,c,c,....