Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
maksuz sam se registrovao da kazem ovima sto misle da je teskt los. daj poslusajte ga kako treba! tekst je genijalan, predobru pricu momci pricaju kroz pjesmu i meni je vrh vrhova! najjaca njihova stvar :) i na kraju krajeva sta ga su po uzoru na peperse, svakome je neko uzor :)
Svaka cast momci!! Da je jos vise ovakve omladine pa da se odupremo seljakluku i sundu kojim nas zatrpavaju malogradani.
Ako ništa, barem je klix humanitarnim radom omogućio koment-sekciju mongoloidima da se laške izraze. Momci su iskonska gradska raja, najkvalitetniji i JEDINI pravi bend u Sarajevu. Ovo je nešto najbliže novom primitivizmu što ćete fočaci imati priliku da iskusite. Sretno na solfeđu
original kopija Red Hot. Bezveze
Ko je izmislio funk muziku? Kakve veze ima s tim sto sam ja rekao? Ako ti je najdrazi bend trebao bi znati kakvi su bili RHCP 80-tih i uporediti ih s ovim spotom i muzikom. Isti fazoni, potezi, frizure, wannabe ludi. Nije mi samo jasno da ovako mladi i talentovani momci mogu besramno kopirati misleci da je slusatelj naivan. Nece puno trajati.
Uvijek je bilo i bit ce bandova koji su poredeni sa nekim predhodnim a i postojali su uticaji na odredene tako i da jesu u tom fazonu ne znam zasto negativno gledati na to.Drago je i lijepo vidjeti momke i mlade ljude da rade da se trude u moru narodnjaka i maminih i tatinih sinova.Eto ti se nadi pa napravi nesto svoje ako vec pametujes, jedini razlog moze biti neka vrsta ljubomore ...jbg ljubomora je najgora bolest...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bend ok, vokal katastrofa.. a sve ovo davno viđeno od RHCP.
Tekst ništa ni sa čim, ni izvedba, al' zato muzika odlična. Ne bi bilo loše da date varijantu samo muzike. Odlična za razne prilike.
A DA MALO POTRAZITE POSLA???MALO ZA LOPATU,KRAMP,OVO ONO,,AAA JARANE MOJ????SVI HOCE BIT NEKI KVAZI UMJETNICI,,,PUUUU GAMAD...
Ocito da imas previse vremena da "seres" po ljudima stoga mozda bolje da se ti uhvatis krampe jer takve izjave i takvi ljudi nisu ni za sta drugo.
Tekst je sranje ali haj, naprijed momci. Bar je muzički pravac ok pa i sama muzika. Što više ovakvih treba pa će doć i kvalitet.