Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma zena je beton..ne silazi sa top ljestvica vec vise od 20 godina, a to kako izgleda, to ne bih ni da komentarisem..sad bih se potpisala da ovako izgledam s 50 godina... u nasem narodu uvijek postoji neka zloba,ljubomora,zavist ili sta vec..i zato nikad necemo biti normalan i slozan narod, nazalost a ti seljak, ostani u svom selu, i voli one masne,zdrave seljanke sa crvenim obrazima (to je neko napredno selo,cim ima internet, al\' dzaba kad su ljudi ostali zatucani)!
Kako vidim ovdje je mnogima bolji 50 cent od Madonne?! Ja lično više volim 50 years old lady nego tamo nekog nabildanog muškarca. A ove lezbejke (prepoznat će se) što se javljaju, voli ona i cure, samo da znate!
Da čovjek naprosto ne povjeruje koliko ima zavisti i zlobe kod naših ljudi... Ja velim svaka joj čast na uspjehu kao i na izgledu! @Sarajka@ Madonna se nije \"uspalila\"sa 50. kao što ti veliš. Ona aktivno trenira cijeli svoj život i zato izgleda kao avion, ma koliko drugima zbog toga bilo krivo...
ANDREJ U PRAVU SI
legenda :)
Selmice Britney nije Madonni ni do koljena, niti joj cipele može očistiti. Madonna je za nju nedostižan san koji ona nikad neće ostvariti. Lično nikad nisam volio niti slušao Madonnu.
Stvarno ne vidim potrebu da se prozivaju mame i ostala rodbina. bez obzira koliko Madonna radila, svaka njoj cast, ali nije lijepo vidjeti oku, ovako nabijenu i misicavu zensku osobu.
Kada ijedan od vas bude imao ovako tjelo javite se, a sa 50 godina da i ne spominjem. Pogledaj te vase mame kako izgledaju. Peace out zli jezici.
prava kravetina,pa u mom selui ima boljih cura,eto im evrope sto dalje,pa je li bilder ili pjevaljka
Drolja
koga briga za staru babetinu jedino sto joj je valjalo jeste cameo sa britney i najveci vrisak je bio kad se brit pojavila to je jedino dobro na citavoj jadnoj turneji
Bolje biti ovako misicav i zdrav zivot zivjeti, a ne debel i misliti da je to zdravo ili mrsav i misliti da je to lijepo... u svakom slucaju biti mlohav je uzasno neukusno i nije lijepo...
Stvarno je premisicava..licno ja mislim da ima ljepuskastu facu iako sigurno ima tonu botoxa-ali ima izrazito lijepe crte lica... Procitah nedavno da svaki dan vjezba do granica izdrzljivosti!!!Nije ona normalna ali hajd svakom svacije--tako je to kad se neko od 50. \"uspali\"jer zeli izgledati kao da ima 20 godina-samo joj nista nece nikad vratiti te godine!
Noge su joj fuj ... isto kao da se najela steroida dok je bila manja :( blahhhhh