Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi ova Indira pustila kosu, vratila se u svoju tamno smeđu boju bila bi još ***zovnija.
Naša Tina Turner. Kako je samo žena energična ! Da je meni malo njene kondicije . :D
eeej sexy body, zivot je funny funny, ne ide sve na misice...ponekad je potrebno i malo vise- da osvojis me... haahahaha i tekstovi su predobri, puni neke romantike i istine, oduvijek.. :D otkad njih slusam, zivot mi se promijenio iz korjena
Ma sva je ona super. Sjetim se svog prvog "momka " i našeg poljupca uz pjesmu"Za tvoje snene oči". Mjesecima sam je pjevušila :DHahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
haaahahha evo, text za @sasapuskin... kao da su tebe pitali... najpriznatija dance grupa, Bombastičan dance zvuk, bez sumnje, prekrasnom ambijentu, singl, Poznati, ovaj jedinstveni dance trojac, svoj novi videouradak, već provjereni saradnik, prepoznatljivog Colonijinog puta i muzičkog stila, svi obožavatelji ove dance grupe.
Videouradak :-) A jesi li vidjela da se ovome "u stvaranju teksta" pridruzio onaj drugi? Eh, kad se sjetim kako su nekada pjesnici stvarali tekstove. Meni se svidja kako je Prever stvarao tekstove :-)
Sretan rodjendan Gagi da do sljedeceg rodjendana procitamo jos 1987 komentara:))))))