Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah e jesi mu hukno dostu svaka ti cast :),glupan,sarajlija neki koji misli da je u ovoj drzavi jedino vrijedno ono iz sarajeva. vama je sve anonimno iz krajine kao sto vam je bila anonimna kad je trebalo braniti ovaj dio drzave...al hvala bogu ne treba nam vasa milostinja,ako ste je ikad i namjeravali dati.
veci ti si anonimus od njih, pa svake godine slavis sto postojis...
sad ce odmah ljubitelji granda i turbofolkera poceti stavljati komentare kako je ovo sr**je od koncerta. SMRT CAJKAMA SLOBODA ROCK n ROLL-u