Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naslov albuma ima itekako smisla. vjera nije racionalna, ali broj vjernika raste jer - vjernici se mnoze ko zecevi, a ispiranje mozga se vrsi odgojem djece. tako da je u sustini tacno da sire vjeru qurcem.
He he..Carevi. :-)
fuj fuj fuj u kakvom svijetu zivimo, ako su mislili na vjere sto su onda stavili svecenike u ovakom vulgarnom prikazu, sto nisu efendije hahahha prpa prpa ne smiju eeee naravno da ne smiju se ismijavati ISLAM ali zato sve druge vjere smiju jer ti vjerncii ne postuju svoju vjeru, e to sve govori... PEACE ... predpostavljam da je sva porodica clanova grupe LET3 ponosna na ovu njihovu naslovnicu, jel da album sta valja nebi privlacili pozornost ovakvom vulgarnom naslovnicom da dobiju medijsku paznju, fuj retardi
Vjernici su retardirana marva i tako ih treba i tretirati. Good job, Let3.
Sadfa moram reci da si glup, ovi likovi sto si nabrojao nisu muslimani osim osame o kojem ne znas mnogo tako da i tebi savjetujem da procitas stogod. A to sto kazes za dzumu znaci po tebi svi tako jelde? I tu moras malo bolje da se informises, a musliman nije samo petkom u dzamiji ako nisi znao. A ti jelde pravo kafana neces u dzamiju. Haj zdrao
Dragi Boze, sto si ljudima dao mozak, pa da razmisljaju, trebo si nas ko ovce stvorit, pa da i sad budemo na nivou razvoja ko kad su svete knjige nastale, pa da se BUKVALNO pridržavamo slova starog 2000 godina, držimo žene ko stoku u kucu zatvorene, vozimo se na konjima, komuniciramo dimnim signalima i moralisemo po prevaziđenim zakonima.
@Tu smo drž se ti džamije, crkve ili šta već i moli se bogu u svoja 4 zida. nije to ovo ni vatikan ni saudija. čuj statistika? jel iz saffa ili odakle vadiš tu statistiku? baš si me nasmijao. ateisti prave belaj? jel i brievik ateista? bin laden? bush, obama, židovi? svi ateisti jelde? i ti pričaš nekome da pročita nešto i o ispiranju mozga. pa ako je kome mozak ispiran to su ovim zadrtim vjernicima koji džumom mašu ko ličnom kartom a kad izađu iz džamije prava kafana.
Konju brdskoplaninski ti nesto da kazes vjernicima, joj sto vas treba nabit nogom u cifutsku guzicu. Kako vas boli kad je neko vjernik, koje ste vi suplje gleve, one govedze sa gulasa, procitaj pileci mozgu crnu hroniku pa vidi ko siri nered po seheru, po svijetu, uzmi statistike pa uporedi brojeve koliko nevjernici naprave belaja a koliko vjernici. Vidjet ces da ubjedljivo vodis. I procitaj jos nesto osim ruznog paceta, prosiri vidike, ne vidis dalje od nosa
Sve dušebrižnike zarad ličnog interesa treba dobro batinom po turu.
Samo boolesnik ovo može kupiti, i samo boolesnik ovo može slušati.
Kraljevi! Vulgarni i originalni, meni su extra. Hvala im sto razbijaju monotoniju.
kako je zalosno, kako se nevjernici sprdaju sa vjerom, a katolici ce ih jos ici i da slusaju, kako zalosno sto ne postuju svoju vjeru, sramota ,,,,,, ali zato neka neko i slucajno kaze lose o islamu onda idu glave eee to se zove postovanje.