Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjesma koja bi imala smisla da je zemlja normalna i da u njoj zive sretni i zadovoljni ljudi. Ovako je pjesma usmjerena iskljucivo na promociju doticnog izvodjaca, jer da nije ne bi mu se glava pojavila u svakom mogucem kadru.
Cestitke.
Svaka druga mu o travi...mora da je dobra
Nemam pojma ko je lik, al isto tako ne kontam sta ga pljujete... Opjevo covjek zemlju koju voli i kojom se ponosi. To sto se mnogi hvale kad procitaju neki dugi clanak na i pokazuju doseg svoje inteligencije komentarisuci na klixu. Nama sve tudje valja, a nase je ispod ranga jer ne da smo pateticni, nego nam je i mentalitet takav...
moja si domovina..ali ako može da idem u EU vrlo rado, pa ću od tamo da plačem za tobom .....svi ovi su mi isti
Latife, JEDI GOVNA!!!
matif locevic