Muzika
0

Lana Hamza Band večeras uveseljava goste u Sarajevsko Pivo Holiday Pubu

Klix.ba
Izlagači trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa nude bogatu ponudu svojih proizvoda svakog dana od 10 do 22 sata. Posjetitelji pored sajamskog dijela mogu uživati u raznovrsnom zabavnom programu.

U četvrtak, 26. decembra, u Dječijem paviljonu je predstavljena slikovnica "Tri sestre" za djecu od 5 do 10 godina, nakon čega su mališani uživali u brojnim zabavno-edukativnim radionicama. Samra Đozić je po drugi put oduševila publiku Happy :))) Stage bine, a prisutne u Sarajevsko pivo Holiday Pubu je zabavljao tamburaški sastav Zlatne žice.

U organizaciji JU Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo, u saradnji sa Coca Cola Sarajevo Holiday Marketom, održan je Sajam zapošljavanja na kojem je učestvovala 41 firma sa potrebom za 437 radnih mjesta.

Petak, 27. decembar / prosinac, bit će još jedan uzbudljivi dan trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa, ispunjen brojnim aktivnostima za posjetitelje svih uzrasta.

Mališani će od samog jutra uživati u Argeta Junior Play House igraoni u druženju s Patkom Juniorom, a nakon toga ih očekuju brojni zabavni sadržaji među kojima se nalazi i Željina plava radionica koja će početi u 14 sati. Đorđe Jovančić će u 20:45 sati nastupiti na otvorenoj Happy :))) Stage bini i u sklopu raznolikog repertoara izvesti himnu Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa, pjesmu Vrijeme želja. Lana Hamza Band zabavljat će posjetitelje Sarajevsko pivo Holiday Puba, a provod će početi u 21 sat.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.