Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaze avaz bilo stotinjak ljudi, jel istina?
Sve je laz,samo pusta laz... Sad je valjda svima jasno koliko je sve oko Lake jedna suplja prica i propaganda. Moye Laka nas folirati i sa svojom ekipom lagati, ali cinjenice govore \"malo\" drugacije. A cinjenice su ovo: http://www.kurir-info.rs/clanak/stars/kurir-09-12-2008/puko-laka http://www.mtsmondo.com/entertainment/gossip/text.php?vest=118007
http://www.mtsmondo.com/entertainment/gossip/text.php?vest=118007
Laka je kaka, a sestru mu treba dobro iskefat
Laka fakat si dosadan vise, vjeruj da prebacim kanal kad ase pojavis. Isprane izjave, monotone. Nemoj se ponavljati bolan! Pokusaj nesto novo reci ili bolje suti. Jedino mi je drago da ti je honorar skocio na 50 000 km, do juce si bio kokuz, nisi imao novac za kilu teletine a sad:-) Ma svaka cast. I daj neku ozbiljniju pjesmu, dosadno vise ono saputanje.
Za lasdfukbv Za tvoju informaciju samo cu citirati ovog direktora Hayat produkcije koji je izdao Lakin album. Na Lakin prigovor kad je gostovao na BHTV1 da Hayat nista ne cini za njega (a Lake ne bi bilo ni na mapi da ga oni nisu izdali i gurali) taj neki Mahmutovic je za medije rekao:\"Laka je zadnji koji se ima ista buniti. Prodali smo sve skupa oko 150 albuma \"Zec\"\". Dakle, niko ni ne kupuje Lakine albume, ali ga ne mozes izbjeci na svim medijima, jer ga guraju ove banke, Fabrika i svi ostali. Covjek je lafo alternativa i slusa Bjork i Backa, a u biti je najgora moguca ljigava komercijala, bolesno zeljan popularnosti i slave. FUJ!
Sta sve covjek ne radi za pare? Ja stvarno ne mogu da vjerujem da neko u njegovim godinama (cuo sam da ima skoro 40) moze ovoliko da se glupira. Ipak mislim da je sve ovo dobra komercijala a da se on samo zajebava i uzima lovu od debila koji ga slusaju i kupuju njegove CD-ove. Ako vi smatrate da je on nesto kao alternativa, onda naravno da jeste ovim domacim grupama i pjevacima koji su uglavnom jos gori od njega (cast izuzetcima) ali sve u svemu, nista posebno. Mislim da bi bolje glumio nego sto se krevelji po bini pa stoga mu predlazem da se baci u glumacke vode za promijenu.
Bravo Senade, svaka cast. Ja sam ga volio dok nije postao ovoliko popularan i komercijalan, dok je snimao one idiotsko/kretenske spotove.Tad su se svi ibretili i govorili sta je ovo, ko je ovaj narkoman. Sad odjednom Laka kralj.Gdje je prije bila podrska ? I prije je pisao zanimljive textove pa niko ni habera.
Daj ljudi, zakljucite vise pricu o Laki. On se sigurno najjadnije od svih osjeca, jer je svjestan da njegov \"uspjeh\" ne dolazi zbog njegove kvalitete ili pjesama, vec samo i iskljucivo zbog toga sto ga agencije Fabrika i Supermarket guraju svojim vezama. I mora da se osjeca uzasno jadno i glupo. Ali kod nas je to normalno, usluga za uslugu. A da se vidi da je i ova Lakina pobjeda na MTV Adria samo vracanje usluge za uslugu svom klijentu, evo i ovaj link. Sve ce vam biti jasno: http://www.fabrika.ba/ba/?id =1&j=30&m=168&me dia=video
Pa je li dosta vise ove fucking komercijale???!!!! Laka je postao sinonim za prenaporno, predosadno i prenafurano. Guraju ga i BHT i Fabrika i banke.... Uzasno mu godi popularnost a lagao nas je o svojoj alternativi. Ovo je njegov stopedeseti koncert u Sarajevu u zadnjih pola godine. Ko ode na ovaj koncert je najveci debil na svijetu! Ovo je neizdrzivo!!!!
za ccccc, Pa kretenčino/seljačino, odakle si to ti \"SLJEGO\"... Što je to LAKA seljačina iz Goražda... Pojedinim \"BRĐANIMA\" treba naplaćivati VIZU za dolazak na asfalt...
Ha ha ha ha ha ha ha, ne mogu da vjerujem oko cega se vi prepucavate! Ja volim Laku, ja mrzim Laku, Laka je supak bla bla bla bla hahahaha! Samo tako nastavite moroni! Ha ha ha ha ha !!!
jebo laku...long live techno !!!
da je seljak iz Gorazda, brate seljak je, da su mu dobri tekstovi, dobri su, da nije bio komercijalan, nije , da je sad, jeste. U svakom slucaju sve dok ne prica odlican je i pozdravljam sve one koji ce za novogodisnju noc sjedit ispred tv-a i slusat Laku (hahaha).
ne kontaju klocevi laku za njih je najvisi stupanj katarze i dusevne renesanse ceca i njeno arlaukanje