Koncert uoči nove školske godine
0
Laka: Svaki školarac neka dođe na Metalac
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sve ok, Laka je legenda, samo ako cemo bit realni, ova cijena od \"cenera\" za ulaznicu nije bas za skolarce...
ja sam u metalcu prove djetinstvo i vazda se govorilo U metalcu, a ne NA metalcu. eto samo da znas posto si iz gorazda, a vjerovatno i ovaj sta je stavio clanak.
@istina boli ej papak da ti ja kazem par stvari pa se onda vrati u svoju frustraciju prvo: vidis li ti koga ovdje raja podrzava mene ili tebe? mene! :) drugo: pa ti si stvarno odron kad su ti razmisljanja na nivou 3 osnovne trece: laka i mirela su raja i samo papak kao ti ih ne moze simpatisati cetvrto: mora da si bubuljicav i sitan ili krupan pa ti cijeli dunjaluk smeta peto: pusti raju da uzivaju i daidu gdje hoce a ti popuj stomaku svome sesto: treba ti pod hitno svezati zapis oko struka i spasiti te tih vatri sedmo: nemas ti pojma sta je raja ali vidim da si kvalitetan papak osmo: otidji veceras kod tete razapete i udaraj se glavom od statuu deveto: sva sreca pa su raja na saxu svjesna da si sa dna kace deseto: djaba ja sve ovo tebi pisem jer si mahnit i sav u srkletu LAKA I MIRELA, SAMO NAPRIJED, A KADA BUDETE PJEVALI \"BRKO BRKANE MOJ OMILJENI KRKANE\", ja cu misliti na ovog mahnitova :)
@sake Ja mislim \"sakeru\" da si ti ili Laka ili mu glavata sestra. Jer vidim da se svi slazu da je lik odron i da nam svima prodaje svoju glupu i suplju retardiranu pricu. A bogme vidim da se i vecina raje slaze da mu je sstra jako glavata. Znaci da neko od vas dvoje jadan sjedi iza ovih komentara i sam sebe hvali. Kakvi jadnici.
Moje kašike kažu da ste vi mučenici, i to prve kategorije. Nisu Vam krivi Laka i Mirela za Vaše brojne frustracije. Predlažem da Vam se napravi zapis i da ga nosite oko struka. Nakon toga, vodicu za hamajlijom piti nakon svakog oborka. Vidim da ste stali nogom na neki opasni sihir koji Vas je uništio. Ljubomora Vas izjeda prema njima kao najjača solna kiselina. Kada Vam se oduzme tastarura, u Vama nema više snage. Uzmite za početak malo kamilice i meda, ili hladnog i slanog rasola. Patite se tu za Vašim kompjuterom, ljubomorni i usamljeni. Kuku lele!
Haveru, pa cura jeste glavata, imaš li ti oči?
Nedostižna??? HAHAHAHA, pa ti si još veća glupača od Lahkinice :D Gledao sam je kako sjedi s frajerom u FIS-u, cijelu večer je pogledao nije, samo se osvrato okolo da vidi vidi li cijela kafana da je on s njom u društvu. Ja joj ponudio da je odvedem od njega, a ona se zbunila, ko prava seljančica. Eto s kakvim papcima ova tvoja nedostižna papanka fura. HAHAHAHAHA, nedostižna, HAHAHAHAHAHA Suzy Suzy, haj se ti na...
@ \'lektori\' - Metalac jeste ograđen prostor i zato se uvijek govorilo U Metalcu. Hajmo NA igralište U Metalcu. Moje \'Sarajlije\', šta ima u Rudom i Međeđoj? @ bosanceros - ne mrziš ti njega što je klovn nego zato što je vama turko-ciganima u ratu \'bavo mamu kao diverzant Armije ;)
@istina boli sad sam skontao da si peder papak jedan jer si za mirelu napisao \"glavata mu sestra\" ... cccc Mirela je za tebe kraljica, papčino! to moze napisati samo neki darpe koji ne voli zenski rod eh sad mi je sve jasno i boga ti ne pisi mi vise jer ne pricam sa pederima haj vozdra u svoj tor. ŠIC!
@istina boli jarane ti si pravo puko ko hercegovacki bostan nane mi idi skokni do apoteke i kupi sebi jednu kutiju Prozaca i pij to tri puta na dan i to po jednu nakon jela svega ti ti si ba pun negativne energije frustriran ljut na cijeli svijet laka i mirela su za tebe carevi a ti misu cami i dalje u svojoj rupi ko si ti ba da pricas o njima sta si ti uradio sa svojim zivotom do sada osim sto pises kao anonimni komentator i lajes na sve oko sebe idi jarane slusaj svoje seke cece i dare bubamare i ohani malo od raje jes mahnit frajer tito dragi gdje si da i ovo vidis mora da ti laka nije dao autogram pa si sad sav u srkletu
@sake Dakle, LAŽEŠ i nemoj da lažeš. To što si ti seljak i papak i što ti je playback OK, to me zaboli, ali da su Laka i glavata mu sestra na tom koncertu bili super i prošli super, to LAŽEŠ! I usput govoreći LAŽEŠ i to da Madona na svom koncertu pjeva na playback, ne budi glup. Za kraj, kada ti i slični papci lažete, nemojte se vaditi na neke narodnjake. Kao kad neko ne misli kao vi, onda sigurno sluša narodnjake. Pustite tu šuplju i MANJE LAGATI. Ko god ode na ovu kradju od koncerta u Metalac će biti zadnji idiot!
@istina boli jarane, laka i mirela su za tebe kao zvijezde na nebu znaci nedostizni. na koncertu je bilo super a njih dvoje su bili genijalni bas genijalni ne kontas jarane da su laka i mirela te noci pjevali za raju a bilo ih je puno koga bolan briga za plej bek pa jesi li ti svjestan da se koncerti tako rade mislis li da jedna madonna pjeva svoje pjesme in live aha malo sutra ukljuci mikrofon kada treba nesto raji reci to bi bar trebao znati dobro vam je rekao ovaj gore - fatajte se vi cajki i sunda svjetskog NA SEKU DODJE 20.000 LJUDI, A NA DEEP PURPLE 3.000 HILJADE. sta oda da pricamo! pricaj sa argumentima a ne sa jajima u glavi.
@sake LAZES, ali onako seljacki, poput Dnevnog Avaza. Bio sam na tom koncertu koji su organizovali gimnazijalci. Laka i Mirela su bili jedan od izvodjaca tu vecer. Pjevali su na PLAYBACK i izazvali gotovo pa nikakvu reakciju publike. I sam sam bio iznenadjen koliko se ta mlada raja nije ni trznula na to sto su odblejali. Nakon njih je puno veci aplauz dobio Al Dino. Dakle, NEMOJ DA LAZES.
I da - svima vam je kisla glOva dok god budete palili Pink! Povraća mi se na tu televiziju. Zakonom je treba zabraniti kako bismo zaštitili malo našu jadnu i siromašnu muzičku scenu koja se konačno treba početi razvijati.
Objektivno-s Pretpostavimo da Laka i nije imao nekog uspjeha. Zašto? Zato što ti i tebi slični dajete pare i posjećujete koncerte srpskih cajki koje dolaze ovdje kod nas i bogate se, a naši pjevači tu nemaju šanse. Propada nam muzička scena. Uz sve to vi pametni i obrazovani Bosanci odlučite pljuvati našeg Merlina kad odluči otići u Beograd pokupiti pare. I sve će nam tako biti dok fufice i vi dečkići po FB zidovima nastavite stavljati Cece, Seke, Jelene i ostale kretenuše koje veze s muzikom nemaju, budete išli na njihove koncerte ovdje kod nas u Federaciji...
@objektivno jarane pa ti zive veze nemas jer laka i mirela su bili gosti u Domu mladih na humanitarnom koncertu sarajevskih gimnazija i vise je raje njih gledalo iako se karta placala nego Erogene zone u Domu mladih za 1. maj kada je karta bila besplatna, isto moras znati da je vise raje tu noc gledalo Laku i Mirelu nego kasnije u Domu i grupu Sikter. Hej bolan Erogene dale besplatan koncert pa im doslo par ljudi haha o cemu vi pricate joj jeste ljubomorni LAKA I MIRELA SU ZAKON!
Laka je super! A vi mudraci sa tastaturama koji pljujete po svemu za vas se ovaj koncert i ne organizuje tako da nema razloga da se uzbudjujete. Smatrajte se nepozvanima. A oni kojima se svidja Lakina muzika zagarantirana je odlicna zabava.