Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek idu svi,al neka lake,laka je nas,a i pust bi grad bio,jedino kad bi se vratili svi sto su otisli,e to bi dobro bilo,eeeee
Ma nema ovi Gorazdani su previse umisljeni postali,hoce nazor u Sa i sve se furaju ccc..ajte ostanite tamo u svom gradicu pametujte i studirajte manite se Rajvosa!
LAKA kralju svaka ti dala, a ti mogao :D
Laka legendo, jel ti udata ta seka?
GRAD JE ODVRATNO PRLJAV A "GRADJANI" NEKULTURNI. TO SE VIDI I PO KOMENTARIMA.UPRAVO I TREBA U MEDIJIMA STALNO GOVORITI O NE BACANJU SMECA PO ULICAMA. SRAM NAS BILO KAKVI SMO PEKSINNI. FUJ ! BAHATOST PREMA OVOM LIJEPOM GRADU JE UZASNA, SVE KO FOL GRADJANI ,A NEKULTURNI DO BOLA.ZALOSNO I JADNO.
E jest u vakat koncert... Ima nas koji radimo..
meni je messi bolji igrač od ronalda iako je i ronaldo dobar, šteta što igra za bayern ne volim njemačke klubove
mi sto cistimo idemo u 10 spavat, ne mozemo na koncertu u pola 11
nisam 'znao' da si Laka zivio vani,...de nam ponovi to jos 10 000 puta
Pjevam samo za Sarajlije. Voli vas Laka! Naši smo, znamo se.
i niko da komentira plemenite namjere, vec samo pljujete po Gorazdu. Idite kupite smece!
To Laka , samo za gosta veceri bi trebao biti i ZISKO
Haj ti u Gorazde pa tamo zavijaj