Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suvise kvalitetan tekst, te jednako direktna i indirektna poruka da bi to ovaj nas 'sisaj ovcu' nacitan i inteligentan narod shvatio. Jaka stvar, koliko god mi Edo bio iritantan :)
Dragi Edo, okupaj se ponekad, osisaj, idi bolan zubaru. Usmrdio si se ziv, mastan i nikakav. Sadake covjek da ti uruci, i sapun usput. Uzmi bar sode bikarbone za to malo zuba, ako ti je kaladont strani pojam. A ni ovaj drugi nije puno bolji. Sevapa ce neko zaraditi da ih otkuha i oriba. Po mogucnosti u varkini, za dobre dezinfekcije.
Dzino Banana i Edo Maajka :) svaka cast
Dobra nema sta 💪👍
Pjesma nije losa kada bi se samo izbacilo iz pjesme "crkve i dzamije ratove vode" nisu crkve i dzamije nista krive nikome to su svetinje i ruzno je cuti u pjesmi ovo pa kako god umjetnik htio to tumaciti. Ljudi su sami za sve krivi a ne Bog i crkve i dzamije.
Iz džamije se lobiralo za SDA uvijek, iz katoličke crkve za HDZ a iz pravoslavne za SDS, tako da mislim da imaju direktni uticaj na politiku države.
@Hipoteza nisu lobirale Dzamije i Crkve vec opet ljudi, a lobira se mimo dzamija i crkvi na sve strane na svako zlo a nakveci loby su ti npr mediji... Direktnim upiranjem prsta na Bogomolje pokusava se satanizovati drustvo i okriviti Bog. Moral je pao opcenito u drustvo samo pogledaj malo oko sebe...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
'Ta će ovaj ćifa?
Bujrum narode slobode, Bujrum narode il ode, U tvoje Ime, i Ime slobode Crkve I dzamije ratove vode. Bujrum narode slobode, Bujrum narode igara, I hljeba I kruha I svete vode, Ne treba.para