Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čovjek koji je za cenera snimao spotove svojih pjesama. karirani stolnjak, cigara, čašica i kafa kamermanu. i još se sluša. sad ovi rikavci dok iznajme deset ofajdara, 2 lambordžinija i krdo divljih bizona, treba im kredit.
mana im je samo što su uglavnom depresivne..
...ogruzak, dert, onaj tihi, suptilni, ne može bit veseo...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...što je pjevao, to je i živio...
...šefe, nemaš ti kapaciteta u duši da bi išta od toga razumio...ti si obični mainstream blećak, i da ti kažu da je "in" slušati deranje bošhamera po armiranom betonu ti bi se rasturio od "uživanja", iako k­urca nit razumiš, nit kontaš...
...poenta je da nemaš osjećaja za to o čemu pričaš :) ...btw, slab si mi ti ako ne umiješ kontrolisati piće...ništa, derneči uz kalimera i bićeš trijezan i nedepresivan :)
KRALJ
Jedini imao dušu, ovim danasnji pjevacima samo do para stalo...
Najveći i jedinstveni Toma
svaka mu u srce dira ... vječni pokoj tvojoj umornoj duši "maestro kafane"
Ma ja ga nisam nikada obozavao ali nisam ga ni mrzeo...Nesto mi je bzv.
neponovljivi boem
ovaj covjek vjecno zivi u srcima kafanskih ljudi...
Pisao je pjesme na svaki predmet, na kutije od cigara i slično. Za današnje curice od pjevača je VELIKAN!
Za Ljiljanu! Moja stara Ljubav!!!
toma je umjetnik.
Ko vam je bolji, Toma ili brko iz Šibenika?
...oba su velemajstori, dušom su pjevali...mišo je falširao do bola, i opet je ostao nenadmašna legenda hrvatske pjesme.
Evo jednu Mišinu: https://www.youtube.com/watch?v=XfWTEeF7B3Y
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ima super pjesama. glas mu je bio ekstra. bio je drukciji od ostalih. imao svoj stil. drzao se toga. a u tom stilu je bio i dio njegovog zivota. ali nebi ulazio u to koliko je depresivnih osoba napravio jos depresivnijim. tuzno brate, nekad te sje.. njegove pjesme, nije ti ni do cega. A nas narod upravo to i voli. Voli biti sjeban, tuzan, razbijat itd....bolje bi nam bilo da se svi malo trznemo i da progledamo nego da ovo gledanje proslosti uz tuzne pjesme. baci to covjeka a da ne primjeti. onda neko kaze ne valja Turbo Folk. naravno da ne valja al te nekako razveseli, i ako znas da je vecinom sunt! mnogi od nas i ne skontaju koliko ovi kafanski jadi uticu na nas.
tipićan primjer šta se desi sa ljudima koji se dadnu največim porocima koje je dragi Gospodar strogo zabranio,žene mijenjao ko čarape,opijo se,kocko,i od silnog alkohola dobio otkazivanje bubrega,šta ćeš,možeš kad hoćeš ali ne i dokle hoćeš
...walt, paša...to se zove biti boem, do dna duše...zato mi, majušni malograđani, iskazujemo poštovanje boemu, čovjeku koji je imao hrabrosti živjeti "po svome"...ne može to svako.
Hej Commie pojedinim trebaš crtati da bi razumjeli Šta je Boem.
Malkice mi na Đuru liči...