"Moje duše duša"
0

Koncertna turneja Frajli povodom 15 godina na sceni: Evo kada stižu u Bosnu i Hercegovinu

N. O.
Povodom 15 uspješnih godina na muzičkoj sceni regiona bend "The Frajle" pravi veliku regionalnu turneju koja uskoro kreće!

U MTS dvorani 8. marta "The Frajle" će početi regionalnu turneju pod nazivom "Moje duše duša". Poslije Beograda, Frajle nastupaju u Zagrebu 2. aprila.

"Ponovo dolazimo u Sarajevo 7. aprila i Tuzlu 5. aprila jer smo prošli put započeli jednu divnu, emotivnu, muzičku priču i budući da se za nastup 'Frajli' tražila karta više i da je sve bilo puno na nastupu, željeli smo da publika u Sarajevu i Tuzli ponovo dobije priliku da uživa uz muziku Frajli", rekle su Frajle.

U Mostaru je trebalo da se održi koncert, ali nije zbog Dana žalosti, tako da će sada biti koncert poslije šest godina. Mostarci pjevaju sa Frajlama 6. aprila, a svi koncerti počinju od 20 sati.

Sudeći po rasporedu koncerata, bend "The Frajle" ove godine pobjeđuje u svim kategorijama. Koliko ih publika voli uvjerili su se svi koji su Frajle - Jelenu, Natašu i Nevenu samo jednom uživo čuli.

Da podsjetimo, ove tri vesele djevojke za samo pet dana oko Nove godine stigle su od Ljubljane preko Zagreba i Makarske do Tivta i naposljetku za doček pjevale u Beogradu!

Poručuju: "Vidimo se na još jednoj bh. turneji u aprilu uz pjesmu, zabavu, ples i emocije".