Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su samo malo razmislili mogli su npr zvati Cetinskog da pjeva za novu godinu a one bendove koji su nastupali za istu pozvati sada. To su bendovi 80-tih i u duhu tog vremena. Pametan covjek bi se toga sjetio.
Sta je ba ovo, podlegli pritisku facebook i forum komentara, stanite iza svoje odluke ne budite misevi. Sad fino dovedite Colu ili Merlina.
Normala. Zabranjeno pusenje, Jabuka, zovnuti npr Tifu i jos nekoga nije da ih nema to bi bio odlican potez a jbga kada ne razmisljaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije upitan nego je nastup Cetinskog otkazan, preciznije perfidnim metodama zabranjen, obavijest iz prve ruke.
zato za dubiozu i njihove gluposti 300 hiljada ko fol dali
Sta ćeš, narod je tražio da on ne pjeva, izvršen veliki pritisak i eto to je to...
E sada, posto voli Sarajevo i BiH neka nastupi besplatno, a svako u gradu ce mu platiti porciju cevapa, tako da nece biti gladan. Pa da je i kao slavuj ne moze kostati ovoliko novca!!! Sta se ovo dogadja i ko odredjuje ove cijene????
Dobro im je Dodo kazao da su invalidne strukture
Sarajevski šibicarski mentalitet......
Men svejedno, al nije fer prema Toniju, ako je i bilo boljeg izbora, on nista nije skrivio i kad se vec krenulo trebalo ga je ispostovati.
Možda će će ga Dizdar mjenjat njega SDA G.Vakuf financira i gura
Postoji li kod nas išta da nije upitno
Raja ne sikirajte se ništa, umjesto Cetinskog nastupit će Letu Štuke takva je procedura, prvo će nešto lagano odsvirati na girari a posle ide rokačina 🤣
*gitari
Bruke i sramote za Grad Sarajevo, čuj nemaju para!
Trojkaši diletanti pravi. Izblamirali se sa izborom pjevača, pa nakon negativne reakcije javnosti se povukli i sada prebacuju krivicu na druge. Niko od njih nije kriv. Ma slobodno ba recite - opet je SDA kriva...
Joj u sarajvu vazda neke nesuglasice, te grad te kanton a sve isto samo duple fotelje...
Niko nije organizator i svi se sad peru kad su vidjeli da su provaljene njihove sitnotaldžijske varijante. Niste vi u stanju dječiji rodjendan organizovati, a kamoli godišnjicu olimpijade.
Dobra vijest
Kakvi su to smetljaru,fuj!Sram da vas bude,kakvi ste vi cigani!
Mislim da ce nam biti jasnije kad cujemo ko je umjesto njega.
Koliko para toliko i muzike....