Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koji su to tvoji kvaliteti, osim sto pises po internetu kao i ja JA-du jedan. Opet mjesamo stvar ukusa sa svijetom. A koje drzave ti to kontas Svijetom. Da nije mozda Italiju, Austriju, Ili mozda Hrvatsku i Severinu. Ovih debila mi je pun kurac, nesmiju nigdje drugo pa provociraju po internetu.
A gdje se to on probija u svijetu...mozda u Sloveniji.. e jadan je onaj koji slusa njegovu muziku i cijeni njegove kvalitete....jos malo pa ce biti kao i tata mu...uvijek isti fazoni
Evo opet se pokazuje prokletstvo nas bosanaca. Jedna od malobrojnih grupa kao Losic i orkestra se probili i probijaju dalje u svijet a mi bosanci im nepruzamo nikakvu podrsku cak ih i osudjujemo. Otvorite oci mangupi, cast izuzetcima.
Andrija je mangup jer on ide na koncert u Zagreb???? Prvo covjek nepravi "Folk Muziku", nego bosanski sevdah. A ti meni se cini svrstavas sve to u narodnjacku muziku. Znas sta lafo "zapadno-orjentirani" i peskiras, karine ste vi od bosanaca.
lijepa gesta i pohvalna, puno ljepsa nego sto je konstantno kritikovanje svega i svacega...
Jeftina folk, pop muzika me ne interesuje! lijepo ću u januaru do Zagreba da gledam pravi koncert! R.E.M. i da uživam, a ne u jeftinoj polunarodnjačkoj muzici!
A šta je sa Validnom legtimacijom. To je jedini pravi bend, istina je da su homosexualci i da se karaju u bulju, ali oni imaju pravo na to, to je njihova lična stvar ......
Jarane hajd" ti napravi nesto bolje:)))
JOS JEDNA UBLEHA U OKEANU UBLEHA.Sasa Losic,losa Bregina kopija nikada mi se nije ni svidjao a sada me pogotovo iritira svojim prosipanjem "umjetnosti" koja nazalost prolazi ...